- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Egy olcsó 16gb-os penre lenne szükségem. Ajándék lenne, és csak tárolásra lenne használva főként, így a sebesség mindegy. Ami érdekelne, hogy hosszú távon mennyire megbízható (másodlagos) adattárolásra egy pen? Kb 8-10 gb lesz rajta.
Sony, TDK, Verbatim, Kingmax, Transcend, Silicon Power, A-data, vagy inkább vegyek egy Corsairt? (kb1000ft a különbség egy Corsair Flash Voyager Slider és a legolcsóbb 16-os között.)
Melyiket érdemes? -
Geresics
addikt
válasz
szabonagyur #2792 üzenetére
Ezek közül a HAMA márkát felejtsd el, az olyan, mint ha rá lenne írva, hogy Tesco gazdaságos...
A Sandisk nem rossz, bár a Cruzer Fit inkább kocsiba való mp3 hallgatásra.
A TDK-ról sajnos 0 infóm van, ezért nem merek javasolni semmit, bár én nem vennék olyan gyártótól, akinek "idegen" a piac.
Kingston DTG3 jóféle, bár van 3 is nálam ami megadta magát, de esélyes, hogy a tulajdonos hibája miatt. Kingston DT100G2 is jó. Az SE9 szerintem csúnya, de technikailag attól még lehet jó! -
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Pendriveot akarok venni átlagos felhasználásra, szóval nem fontos, hogy ütés, víz, stb álló legyen.
Ezeket néztem ki:
Hama USB3.0 8GB pendrive
Sandisk Cruzer Fit 8GB pendrive
SanDisk Cruzer Blade 8GB pendrive, fekete
Kingston Datatraveler SE9 8GB (DTSE9H/8GB)
TDK TF10 8GB pendrive
Kingston Datatraveler DT100G2 8GB
Kingston DataTraveler G3 DTIG3 8GB
Hama Laeta 8GB USB 2.0
Sandisk Cruzer Switch 8GBTi melyiket javasolnátok? MIndenképpen 8 gigásat akarok, és ilyen 3-4 ezer Ft-os árban. A cél, hogy mind az írás és olvasás a lehető legnagyobb legyen ebben az ár kategóriában.
Melyiket vegyem?
A SanDisk Cruzer Blade 8GB az nagyon tetszik, csak kommentekbe rosszat írnak róla, hogy lassú. :/
Köszi -
vond
MODERÁTOR
Hali!
A 3D rip-ekhez általában elég lenne egy 32 gigás is, de ha eredeti 3D-s bluray filmeket is akarsz rá másolni, akkor mindenképp legalább 64 gigásat kellene venned, és abból is olyat, ami stabilan ír/olvas legalább 6-8 MB/s-mal... Ezen kívül az sem ártana, ha USB3-as lenne, mert így gyorsabban rá tudnád másolni a nem ritkán 40-45 gigás filmeket is...
Én egy ADATA N005 Pro 64GB alá pl. nem adnám... 17-18 ezer körül már kapható... Ha ennél is gyorsabb kellene, akkor Sandisk Cruzer Extreme 64GB kicsivel 20 ezer felett...
Ha megelégednél a 10-15-20 gigás rip-ekkel is, akkor ugyanezekből a 32-es változatok, kibővítve a szintén ajánlott 32 gigás ADATA S102 Pro-val...
-
trita
tag
Sziasztok.3d tv-t vettünk,filmet szeretnék letölteni a férjemnek (3d) milyen,és mekkora pendrivet vegyek? mekkora helyet foglal kb egy 3d film? köszi a segitséget.
-
Tin
veterán
válasz
Geresics #2784 üzenetére
köszi mindkettőtöknek!
a kingston-ról olvastam gondokat.
a jetflash-et nem találtam 32-esben, de lehet hogy van, bár nekem már kifutónak tűnik.
adatából pedig inkább az s102 pro.az írási sebességnél mindegy, hogy 50 vagy 100 MB/sec, a megbízhatóság meg a strapabíróság ennél fontosabb.
még a sandisk cruzer extreme 32GB-on gondolkozom, akinek esetleg lenne, mennyire lazul ki idővel a kitolható usb fej (utálom), illetve mennyire megbízhatóak?
-
Geresics
addikt
Kingston DataTraveler Elite 3.0 (PH teszt)
JetFlash 780 (nézd meg az adattáblát sebességre! Én ilyet veszek nemsokára!)
Adata N005 Pro szintén szép sebességgel bír! -
Tin
veterán
sziasztok,
pendrive-ot szeretnék venni, mert legutóbb jól átvert az ipon tesztje és eléggé felhúztam magam. (silicon power marvel, a tesztben 21MB/sec írás, vettem egyet ajándékba és tényleg 18-at tudott, utána 2 héttel magamnak, az már csak 9-et tud, dobozán nincs feltüntetve, így cseszhettem). ezért kérném most szakértők segítségét.
olyan pendrive-ot keresnék, ami
- USB3.0
- legalább 30MB/sec írás (de a dobozán is garantáljanak legalább 20-at!)
- olvasás lényegében tökmindegy, de normális szintet hozzon
- normál pendrive méretű (nem túl széles, nem túl hosszú)
- bírja a strapát (napi használat, de nem ütömvágom)
- ne legyen szériahibás vagy talán-kifogok-egy-jó-darabot
- megbízható gyártó
- gari 3-5 évméret legalább 32GB, de ha a 64GB-os jó áron van, jöhet az is. előbbi 10-15, utóbbi 15-20-at ér meg nekem.
válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest