Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Köszönöm a tippeket. Brother multifunkciós készülékem van irodai hadrendbe állítva, ami tökéletesen teszi a dolgált. Elsősorban erre hajlottam, de a ma délelőtti kutakodásból az lett, hogy rendeltem egy Epson L4160 készüléket és hozzá 500 fotópapírt.
Az eladó szerint nem szárad be és alsó hangon 10 000 Képet lehet vele nyomtatni és a festék is "gombokért" van hozzá. Volt egy olcsóbb típus a 3151 talán, de abban a fekete kevésbé tartós és alapból nem 1X ezer oldalt tud, "csak" ~5000 darabot. EGyébként az is kiszolgálna évekig, de nem volt egetverő különbség árban. -
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék venni egy színes nyomtatót, hogy otthon tudja kinyomtatni a fényképeket. Fontos, hogy mobilról is lehessen közvetlenül nyomtatni. Legfeljebb A4 méretben használnánk és csak színes fotókra, mert egyéb munkára van másik nyomtató.Nekem szimpatikus a Cannon CP1300, de ha jól látom ez kizárólag fotó nyomtató. Inkább olyat keresek ami tud nyomtatni sima A!-es papírra, de fotópapírra is.
Legfeljebb 100 000 Ft-ot szánok erre és mindeképp újat szeretnék venni. Tanácsokat előre is köszönöm!
-
qpakcovboy
őstag
Hali!
A munkahelyemre keresek egy olyan lézer nyomtatót, ami borítékot és csekket tud nyomtatni nagy mennyiségben.
Jelenleg ezt a fénymásolóva csinálom, de elkezdte begyűrni a borítékokat, a csekkekre meg elmosódva nyomja az adatokat szintén gyűrési probléma miatt. Meg marhára felmelegszik. Nem olyan rég volt karbantartva, kitisztíva de a probléma megmaradt. A másik amiért újat szeretnék venni az hogy a papíradagolójába max 20 boríték fér ami elég karcsú, sűrűn kell cserélni.
Tudtok valami tippet adni, hogy erre a célre mi lenne a legmegfelelőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Symbol LS2208 vonalkódolvasó
- HP DeskJet 1050 nyomtató és szkenner ELADÓ
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest