Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
"Valószínüleg betervezik a költségvetésbe, inkabb az a kérdés hogy a megadott szempontok alapján melyiket lenne erdemes választani"
Na váááárj, ez nem így megy.
Legalábbis amikor én még a "tűz közelében voltam", folyamatosan ment a sírás a fenntartónak, hogy kifogyott a toner, most mi lesz. Sima A4-es papír vagy toll/kréta dettó, csak az kisebb tétel...
Ráadásul megvettek régebben minden szart (is), vagy kapták adományba' szülőktől/támogatóktól, és végül követhetetlen lett. Meg persze drága.És amíg a fenntartó nem küld, addig mondjuk ha vesznek saját pénzből (vagy a szülők összedobják), akkor nem mindegy, hogy 25e egy szín, vagy 5-10e. Ha meg rászoknak a színesre, és a mindenféle színes életbölcsességeket meg Coelho-idézeteket (rózsaszín háttérrel, sose plain fekete-fehérbe') stb. is nyomtatnak a nevelői szoba falára, addig ×4.
Mono nyomtató rulez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest