- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
skatebab
tag
válasz premete #81388 üzenetére
Azért mert te vagy a "nagyúr" nem hiszem hogy jogod van itt személyeskedni azért,mert megvan a saját véleményem a Dell-ről,amit a szervízben szereztem és a többi szerelőtől is hallottam.
Saját gépemről írok mint mindig ill. édesapám pedig már nem él...Visszatérve a kérdésemhez 170k-ig milyen i5-ös gépet érdemes megvenni,ami nem dell vagy lenovo ill. jobb videókártyával rendelkezik?
kösz[ Szerkesztve ]
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
válasz szabonagyur #81364 üzenetére
dell notebook,netbook,tablet,asztali gép,monitorok,alienware.
utóbbit csak azért említettem hogy árához képest minőséget meg sem közelíti.Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
válasz szabonagyur #81358 üzenetére
nem is a garanciára értettem,hanem a minőségre,széthullik? Érdekes,én normálisan használom és semmi baja 2,5 évesen,és ilyen árkategóriáju dell-es meg egy bortány,és még alienware szóba se jött...
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
válasz szabonagyur #81350 üzenetére
kösz nem a kell dellt bemutatni nekem mivel nap mint nap szerelek használt és új gépeket melóhelyen,ami egy szánalom anyagminőség,garancia 3 év de meg is van az oka ennek...
[ Szerkesztve ]
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? >január
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? >170.000
(3) Felhasználási kör? >játék,videószerkesztés
(4) Játékra használnád-e? >multyplayer játékokra csak,16-32 játékosokkal
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? >minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? >igen,vagy legalább SSHD-t
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? >fényeset preferálom jobban
(8) Notebook tömege? >mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? >mindegy
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? >RAM min. 4GB
(11) Egyéb kívánság? >nincs
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? >videószerkesztő
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! > [link]
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? >csakis újSziasztok,jelenleg Lenovo G850ah van de ezt a Lenovo Z50-et láttam jobb teljesítményűnek,a mostaniban I5-2520m és gt635m van,SSHD-ról véleményeket írhatnátok ill. a linkelt gépről is.Köszi! Csak a Lenovo
köszönöm
[ Szerkesztve ]
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
hali lenovo g580ah elvileg Socket G2-es foglalatba való
processzort tud fogadni és ha i5 öst akarnék bele akkor többféle közül is lehet választani?
az erősebb cpu kiadású i5 3230m-el van a boltokban.
melyiket lenne érdemes i5-ből?
kösszeIgyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
már 125k ért adják a Lenovo G580AH B960 GT 635M -ös típusút
[ Szerkesztve ]
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
skacok akinek g580 típusú gépe van.. szerintetek a kezek nem fognak lenyomatot hagyni idő elteltével a borításon? látom hogy ujjlenyomat érzékeny ezért kérdem csak kösz
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
hali Acer spire v3 jó széria? van valakinek tapasztalata róla vagy véleménye? g580ah tudom hogy van épp most viszem vissza kijelző hiba miatt és tiszta ujjlenyomatos ill érdekes lötyögös a kijelző fura volt a gép
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
sziasztok
Ma délután vettem egy lenovo g580 at extrém digitálból és itthon mikor megnéztem jobban akkor egy fényes pöttyöt láttam meg a kijelzőn! fehér háttér alatt eléggé látni.mit tudok tenni 3 napon belül mi vonatkozik erre? légyszi segítsetek! kösziitt egy kép nem a legjobb minőség de látni
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
válasz piRate_nEx #21472 üzenetére
hali majd jaja írhatnál játék teszteket vele
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
a két laptop közti különbség megér 10 ezer ft-ot?
[Lenovo 1]
[Lenovo 2][ Szerkesztve ]
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
-
skatebab
tag
Röviden leírja valaki mi az SSD?
Igyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
hali
skacok mikor érdemesebb laptopot venni? úgy hallottam hogy januárban van jelentősebb árváltozás?! ünnepek utáni "leárazás"? kösszeIgyunk barátaim yo-ho!
-
skatebab
tag
Sziasztok!
Melyik laptop a legjobb legfőképp játékra alábbiak közül?
1. Lenovo IdeaPad G580GH laptop(Intel® Pentium Dual Core™ B970 / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GT 630M
2. ACER V3-571G-33114G50Maii 15,6"/Intel Core i3-3110M 2,4GHz/4GB/500GB/NVIDIA GeForce GT 630M 2GB
3. ACER E1-571G-33114G75MNKS 15,6"/Intel Core i3-3110M 2,4GHz/4GB/750GB/NVIDIA GeForce GT 620M 1GB
4. Acer Aspire AS5742G-384G50Mnkk_Lin laptop(Intel® Core™ i3-380M / 4GB / 500GB / NVIDIA GeForce GT 540M
5. Packard Bell EASYNOTE F6244-CM-451HG laptop(AMD A-Series A6-4400M / 4GB / 500GB / AMD Radeon HD 7670M
Remélem nem baj hogy így írtam be
Igyunk barátaim yo-ho!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest