- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benito187
csendes tag
válasz
Juhaszatti #183163 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen pontosan valami ilyesmire fáj a fogam.
-
Benito187
csendes tag
válasz
peet05 #183160 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a terjedelmes okfejtést.
Igazából csak alap office, dropbox, pdf mókolásokból áll az irdoa rész, a játék meg nagyon elenyésző, igazából nem zavarna ha nem lenne rá alkalmas.
Megbízhatóságból melyikre voksolnál? Ez lenne nálam a fő szempont, hogy lehetőleg ne legyen vele hardveres probléma. MacOS-re mennyire könnyű az átállás ha valaki sose használta? Viszont csak 8gb ram-os akciós alapmodellben gondolkozom mert onnan árban szerintem elég irreális árréssel dolgoznak, ezek is elegendőek alap használatra gondolom. M2-re még érdemes rámenni egy jó akció keretében vagy inkább az M3?
[ Szerkesztve ]
-
Benito187
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiak szerint szeretnék új laptopot vásárolni.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Még működik a jelenlegi, de szeretnék már újabbra váltani.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
400 ezer körül
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Munka, de semmi megterhelő programot nem használok, játékokból maximum egy kis nosztalgikus, de pár éve nem játszottam.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
A fentiek szerint
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Min 14". Mindegy csak legyen szép.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat hordoznám magammal.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Eddig csak windows-hoz volt szerencsém de elkezdtem kacsintgatni a mac-ek felé is.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
SSD min 256gb, ram mindegy de nyilván egy gyors reagálású érzetet szeretnék.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
ÚjEgy Thinkpad X1 Yoga első generációról szeretnék váltani amit imádok, csak már néha vibrál a kijelző, és már eleve ideje lenne egy modernebb gépre cserélni.
A mostanihoz hasonló Macbook szerű windows alternatívát keresnék, de már elkezdtem gondolkodni a Macbook Air-ben is a sokat olvasott megbízhatósága és csendes működése miatt.
A Zenbook-ok nagyon szimpatikusak, azokból leginkább az új Lunar Lake verziókból olvastam nagyon jó kritikákat de amint megláttam az árát hamar szakítottam is a gondolattal.
A korábbi modellekre valóban jellemző a túlmelegedés, hangos működés? Hosszútávon mennyire megbízhatóak ezek a gépek?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest