- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz Malák #176202 üzenetére
Szia!
Véletlenül rossz linket raktam be.Ezen a laptopon gondolkozom, ez már i7es proci, 4000 nit fényerősség, valamilyen magnézium ötvözetű ház
Mivel közben az asztali gépen is elkezdett önálló életet élni, visszatértem a már elengedett témához.
Szeretném megkérdezni, hogy erről is olyan lesújtó a véleményed/véleményetek? -
Gabis
őstag
válasz Malák #176215 üzenetére
Már rendelkezésre áll az összeg, csak félő ha várunk, még fentebb másznak az árak (ahogyan az elmúlt időkben szinte mindennek). A használati szokások nagyon kérdőjelesek még, de belegondolva, hogy mennyire óvja a cuccait, lehet letenne az előadásokra való hurcibálásról. Szeret olykor játszani, és ha kiveszem pl. 3050-est kártyát, akkor cserébe esetleg jobb kijelzőt, vagy minőségibb házat, nagyobb akkut kaphatunk ezért az árért, ami nekem mondjuk szempont lenne, de neki nem hinném. A fentebb linkelt gép esetén (a kijelzőt leszámítva) ebben az ársávban lenne esetleg jobb ajánlat, vagy más gyártó is ezeket nyújtja ha gpu, memória, proci alapokat nézzük?
-
Jazz
veterán
válasz Malák #182899 üzenetére
Na akkor hajrá, mutasd az a "workstation-t quadro-val 400k ért újonnan 4k oleddel."
Teptep#182898: valóban, nem írt oda semmit, csak a példa mondat volt az.
De a válaszodra még nem írtál nekem példát: "Ha külföldi lapokon rákeresel, akkor találhatsz 16" fölött is OLED kijelzős laptopokat."
Tudsz linkelni nekem ilyet? Mert én nem találtam. Köszi"[ Szerkesztve ]
free your mind
-
memorix
aktív tag
válasz Malák #182941 üzenetére
Figyelj te állítasz valamit amit utána cáfolsz, senki sem mondott rajtad kívül olyat amit állítottál. Olvasd el a mondatot még egyszer amit írtam. A hangsúly azon van, hogy van olyan laptop 200eFT környékén használt laptopban, amiben képzeld el még QUATRO kártya is található ... és nem kell elkölteni sok pénzt feleslegesen ... DELL, LENOVO Thinkpad laptopoknál előfordulnak alkalmi vételek...és nem frizbi laptop sorozatban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest