-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
CactuS #78880 üzenetére
Fujitus A544 matt kijelzővel (vs fényes).
A Lenovo garanciája nem a legjobb.
-
válasz
CactuS #67384 üzenetére
Kellett nekem mondani. Ma az egyik kolléga gépe Outlook bogarászása közben kifagyott, restart, gép nem indul, W8.1 karikázik, kikapcsolás, indítás, automatikus javítás, stb... Gép elindul, HD Sentinel: kondíció 16%, kb 1500 hibás meg gyenge szektor... Support hív - már nem azokat kellett, akiket legutóbb - nagy nehezen találtam egy élő hangot, aki mondta, hogy küldjek emailt. Küldtem, azóta is basztak válaszolni, hogy mikor jön a futár...
-
Khelben
nagyúr
válasz
CactuS #67384 üzenetére
Alfánál a használtról is kapsz áfás számlát.
Volt ma kezemben a sokat emlegetett Z510, tényleg teljesen korrekt gép. Vékony, viszonylag stabil, a belseje egész jó minőségű. Kívül a festett felület strapabírásáról már nem vagyok annyira meggyőződve. A billentyűzete is egész jó, bár nyilván érezni, hogy nincs alatta annyi anyag, mint egy üzleti gépben. Kis lebegés, kicsit kóválygó gombok, enyhe zörgés gépeléskor. Kijelzőből sokat nem láttam, mert csak dos volt rajta.
-
Chaser
legenda
válasz
CactuS #46369 üzenetére
Szedj le egy manualt és megtudod. Inspironok közt is van nagyon könnyen szerelhető, az adott típustól függ. Amivel te találkoztál n/m 5010 5110 volt fogadjunk
120-ért lenovo B590, ha feltétlen kell i3 120k-ért megkapod. Matt kijelző, kategóriájában jó billzet, jól össze van rakva, szerelni is könnyű. -
runner 125
nagyúr
Ettől mindig agyfaxt kaptam.
Rá kellene valahogy világítani, h a notebook nem ékszer, ruha, hanem egy használati eszköz. - Mint a kés-villa-kanál, fűnyíró, traktor - ahol sokkal fontosabb a használhatóság, mint a szín.
Megértem, h számít a külseje is, én is figyelembe veszem notebook vásárlás esetén, de mindamellett, h milyen színű egy notebook, sokkal de sokkal fontosabb a már fentebb említett használhatóság, specifikációk, minőség, anyaghasználat... - főleg a beugró consumer kategóriában.Nézhettek piros vagy fehér K szériát, de nem kell majd csodálkozni, h fél évesen eltörik a zsanér, megreped a ház, vagy bármilyen garanciális probléma miatt fennakadások lesznek a szervizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged