- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Švejk #152675 üzenetére
Biztos láttad már a teszteket, például az alábbi linkeken lévőket:
HP ProBook 450 G5 (i5-8250U, FHD) Laptop Review
HP ProBook 450 G6 (Core i7-8565U, GeForce MX130) Laptop Review
A G6 ventijéhez sokkal jobban hozzá lehet férni például egy esetleges tisztítás érdekében. Létezik AMD Ryzenes változatban is; HP ProBook 455 G6
-
Tikakukac
titán
válasz Švejk #152675 üzenetére
Nem vennék i7-et, mert minek. Hamarabb éri el a fogyilimitet, ezzel tutira előrébb vagy
Bele kell menni mélyebben, régen volt a G5 a G6 meg nekem tök új, rá kell lesni a tesztekre de főleg a fórumokra, hogy nincs-e valami hülyesége az újnak, amiről nem írtak a teszterek. Ha nincs, akkor az új nem nagyon lehet rosszabb, ezek csak faceliftek.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Švejk #152673 üzenetére
430 G6 a te géped akkor. Bruttó 250k alatt megvan, kicsi is, relatíve tartós, 8 GB RAM, i5, 256 GB SSD, FHD IPS panel, 3 év gari.
Vagy Latitude 5490, itt 3 év helyszíni garit is.
Vaaaaaagy ThinkPad E490.
Nomeg ha bírod a bumfurdibbat akkor LifeBook E549.Kb. ez a választási lista, portok, ezeknek elhelyezése, gari milyensége, ezekből már tudsz szűrni gyorsan.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Khelben
nagyúr
válasz Švejk #148569 üzenetére
Ennyiből belépő szinten lehet nézegetni, ennek megfelelő strapabírással. HP Probook 4-es sorozatot érdemes megnézni, van belőle 13-as és 14-es is.
(#148568) utpm2 : újat nem kapsz ennyiért, használtból a Dell Latitude E5470-et pont erre találták ki, amire használni akarod.
(#148565) AxBattler : múltkor láttam 150-ért aprón Dell Latitude E5570-et ips kijelzővel. De meg lehet célozni a HP Elitebook 850 G2-t vagy G3-at is, ott mondjuk csak TN panel lesz ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz Švejk #113377 üzenetére
Kijelzője iszonyatos de egyébként rendben van a gép. "Irodai" felhasználásra abszolút ajánlott. Egyetemi gépnek jó lesz ha játékra nem használod filmet meg maximum TV-re kötve nézel
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Švejk #112148 üzenetére
Szerény véleményem szerint ezeknek még nagyon van hova fejlődniük, továbbá a strapabírás sem az erősségük. A felárról amit elkérnek értük meg ne is beszéljünk. Én nyugodt szívvel nem ajánlanám egyiket sem azok közül amiket láttam. Amiket meg nem azt szintúgy.. érthető okokból
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
-
zsofika11
csendes tag
Igazából nem konkrétan a te hozzászólásodra válasz, csak mivel már sokan-sokszor előhozták ezt a témát, ezért most írom le.Nem vagyok egy használt eszköz fetisiszta, én is 3 év alatt 2 új, és egy használt gépet vettem.150-170 ig voltak az újak.Semmi extra, ennyi pénzem volt, az itteni ajánlások szerint egy Hp, és egy Fujitsu.
Aztán vettem nemrég egy használt felsőkategóriás üzletit.Őszintén csak azért, amiért harmincéves Merciket is vesznek emberek. Azóta csak azt használom.
Ami meg az ajándékozást illeti:lehet, hogy van akinek ciki "levetett" dolgot ajándékozni, de a minőségi ruha-turikba sem mindig a kispénzűek mennek.Megjegyzem a használt Dell-em kábé szalon állapot.A 10 nap után felpúposodó Hp-mről már írtam.A Fujitsu meg fél évesen elpirul, ha a Dell mellé teszem.Az új játékokról pedig 250K alatt amúgy is viszlát.Fölötte meg egy év múlva
-
Chaser
legenda
Senki nem fogja neked garantálni hány év lesz bennük, sok tényezős történet. Mindkettő viszonylag jól össze van rakva, van rájuk 2 év gari. Fujira olcsón vehetsz még 1 évet, 6-8k-ért. Ha olyan gép kell amit tutiziher használhatsz 5 évig akkor dell E5530+garkiterjesztés 5 évre, csak az már 200k+ kategória.
A bestbuy a 2020m-es B590, i3 max 5-8k felárat ér Akkor érte volna meg, amikor a 2020m modell még 110k felett volt, de most akár 102k-ért meg lehet venni mysoftnál. Ha PS-ezel akkor kihasználod az i3-mat, de netezésnél nem. Dobsz bele egy SSD-t azt meg fogod érezni._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
Ha kell a sok évre elegendő erő, akkor nem sajnálnám a pízt az i3-as B590-től.
Ráadásul abban már HD4000-es IGP van, ami 2x4GB ram-mal már teljesen jó belépő szintű játékra is.Szóval én az utóbbit vanném, és szépen, lassan fejlesztgetném (ram, ssd)...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
brumi1024
veterán
A valamivel jobb minőség, és a kategóriákkal jobb szerviz miatt. A processzorok és az igp-k közti különbség a felhasználás szempontjából(és egyébként is) elhanyagolható, szóval azokkal nem érdemes foglalkozni. Egy laptop pedig ugye != proci+ram+vga, hanem rengeteg egyéb fontos(sokszor ezeknél fontosabb) tényező összessége.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Lenovo B590-et is nézd meg, fej-fej mellett játszanak. Billzet sztem lenovoban jobb, meg a design is, bár utóbbi erősen szubjektív 102-103k-ért van ivy pentium 2020m-mel.
Sok-sok év múltán is biztosan használható laptop az sok-sok év garis. Mondjuk egy dell alap3 évvvel+2év bővítéssel. 100k- kategória soha nem volt az, ahol bármi elvárásod lehet. Ennek ellenére az AH502 és B590 korrekt és kb mindent teljesít ami neked kell. Élettartamuk meg majd elválik. Ha minősélgi 5 év garos cucc kell az 250k. De gar mellett minden téren előbbre lépés, persze nem adják ingyen._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
spyduck
nagyúr
Nap mint nap ezt hallgatom, de indokolni senki se tudja miért rosszabb a Windows 8 mint a Windows 7. Egy érv szokott lenni: "azt hallottam". Kérlek ne büntessetek Amikor pedig bemutatom 1 perc alatt a működést és a különbséget azt szokták mondani: Jó, kérjük!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ingatlanos topic!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest