- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz Evelin26 #22018 üzenetére
Amennyire én olvasgattam ez Fuji-s specialitás, mert úgy oldották meg, hogy csak terhelés alatt menjen a ventilátor. Így alap állapotban teljesen hangtalan, de egy picit melegebb a konkurenciánál. Ezek a notik hűvösebbek nyúzás közben, mintha nem csinálnak semmit .
Rosszul egyikkel sem jársz. Szerintem annyi, hogy a csillogós felületek olcsóbb hatást kölcsönöznek a gépnek, de ez tényleg egyéni ízlés kérdése."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Evelin26
csendes tag
válasz Evelin26 #21887 üzenetére
Ma fogom megvenni a laptopot. Az előző hsz-omban írtak közül még mindig nem sikerült választani. Az AH-sra tennék valami matricát, ha nagyon csillogós, ujjlenyomat szedős. Az adataik alapján melyiket érdemesebb megvenni? Egy ismerősöm mondta, hogy nagyon felmelegszenek. Ezt tesztekben is olvastam. Az alja kb. 42 fokra melegszik. Ez sok?
-
Tenken
őstag
válasz Evelin26 #21887 üzenetére
Ha jól tudom az AH-snak fényes burkolata van. Élőben nézd meg őket szerintem.
Ez lehet komolytalannak hangzik, de pl legtöbb nő tisztaság mániás, innen nézve meg jobb lesz a lelki világodnak, ha nem kell rögtön az ujjlenyomatokkal szemezned használat közben."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Evelin26
csendes tag
válasz Evelin26 #21482 üzenetére
A B580-nak itt más a fedele, mint a többi oldalon láttam. Talán ezen nem látszik annyira az ujjlenyomat. Meg azt írja, hogy matt, de mint írtam a videókon ez nem látszott. Kérdés, hogy tényleg olyan van-e a képen amit küldenek. Amúgy megfelelne nekem. Csak volt egy videó ahol megnyomkodták a csukótámasznál, és simán benyomódik. Azt most nem találtam, helyette ezt.
-
Chaser
legenda
válasz Evelin26 #21345 üzenetére
Sztem kevered a fuji-siemens-szel, amihez már köze nincs. Csak fuji. Ráadásul jobb szervizháttérrel ami a lenovonak van. Ha nem játékra kell én azt venném. 130-ért van i3-as A532, az első gép is annyiba kerül amit linkeltél.
Laptopszalon, mysoft most hirtelen ami eszembe jut.
Ha G580 kell mindenképp. pentium +GT635 - ami 630 - 130k a szalonnál.
133k mysoftnál i3-mal GT630 nélkül
De biztos van még más megbízható boltban is csak keresni kell.szerk: premete: A Mars család már régóta tolja és párszor bele is buktak, ami mondjuk nem titok. A többiről meg nem lehet beszélni, de már lassan minden a Marshoz tartozik, ami szintén nem titok csak kevesen tudják.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Evelin26 #21225 üzenetére
Az A532 jobb összeszerelés. matt kijelző, itthoni szerviz. Vga-ról nem volt szó, ha játék akkor egyértelműen G580 pentium+GT630 130k-ért. A GT610 egy kalap kaksi, HD3000 majdnem ua. tudja. Az meg hogy mi lesz a gépeddel ha szervizbe kerül, sztem még maga a Teremtő sem tudja. De ilyen árkategóriában ne válogassunk, fuji szervizére nincs panasz egyébként.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest