-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
válasz lev258 #157944 üzenetére
Alap esetben integrált GPU fut, Nvidia nincs használva (optimus). Kidobott pénz a probléma, mert ha nem használod attól még ki kell csengetni az árát. Olyan laptopot nem láttam, ahol erős a CPU, jó hűtés és nincs dedikált GPU.
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
blue_23
senior tag
válasz lev258 #157940 üzenetére
Gamer gépek között találhatsz jobb hűtésű laptopot, ha csak CPU-t használod elvan 80 fok alatt (UV, újrapasztázás), ugyanakkor elkerülhetetlen a dedikált GPU. 3750H nem számít izmosabbak közé, mit értesz viszonylag erős CPU alatt?
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Tikakukac
titán
válasz lev258 #157940 üzenetére
Csoda nincs, én most vagyok benne a sűrűjében a dolgoknak és pontosan látom milyen volt 15 éve egy laptop, 10 éve, 5 éve és ma. Nincs ezen min csodálkozni, vékony, fancy és trendi cuccok kellettek az embereknek. Így elqrvult az üzleti széria is. Lehet örülni, hogy legtöbb esetben nem kell i7-et nézegetni, mert az i5-höz is kevés a hűtés
Passz, nem tudom. Ezt épp ma ecseteltem a kolleginának, aki hasonló gondokkal küzd. Felhőbe fel fogunk lőni kb. mindent, irodában asztalija lesz, minden másra ultrabook. Kész. Egyszerűen az, ami még bírná is a tempót, az már tényleg mindennek a teteje és nem kicsi gépmadár.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar