- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
szabonagyur
félisten
válasz solfilo #89674 üzenetére
De nagyon rossz deal... mint ahogy az emag írja az összes gépük hozzájuk garis, itthon szerviznek nem kötelessége javítani.
Ha meg csak románban van ez a típus akkor esélyes, hogy a magyar elhajt majd vele, lévén neki nem kell tudnia javítani... Amúgy is csak 2 év emag gari van rá, nem 3 év HP
ui. az emagon 165-öt ír árnak most nálam, annyit végképp nem ér meg.
-
-
Tikakukac
titán
válasz solfilo #59842 üzenetére
Azokat az E-s dolgokat felejtsd el, eret vagdalni jók.
B590-es levonó akad ekörül, procifüggően, support mondjuk most nulla, de még midnig jobbnak látom ennyinél berizikózni azt az x időt mire megcsinálják, mint egy atomhulladék gépet használni évekig.
Yany: Semmi felháborodás nem lesz, én ugyanúgy ajánlom továbbra is. A szerviz nélküli U430p működő wifivel de bedögölve jobb? Nem. Ez meg az én véleményem, a ki mit vesz okfejtésre. De, no offense, mindenkinek saját dolga.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
btudos
nagyúr
-
-
Tikakukac
titán
válasz solfilo #36744 üzenetére
Opsz, kell oprendszer is. Hát akkor marad a Samu. Meg talán Lenovo S405, neadj Isten 3521. De ízlés kérdése, már lassan én is tudok női szemmel gépre nézni csak előtte kupán kell vágnom magam. Bár volt hölgy akinek Acer akármicsoda fullfekete bejött, hát na.
sihu: Nincs jobb tippem, abból vegyed a legerősebbet, attól függően grafika vagy proci kéne jobban (sli/i7), de ahogy nézem most elég kavarodott a piac, múlthéten sem nagyon tudtam milyen van még forgalomban egyáltalán.
Ha nagyon nem kell még akkor várnék, lesz itt 1-2 hónapon belül elviekben tűzijáték.
btudos: Ezért mondtam, női szemmel. Naná, hulladék, ahogy van, de azt a recés vackot szeretik. Ilyenkor vita helye nincs, tudom jól A Samu az egy erős középérték, nem is rossz külsőben, de belsőben sem, meg jó vékony és fehér. Lávolja minden trendiség.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Árnyékos sarok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One mobilszolgáltatások
- Képregény topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest