-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz szabonagyur #63103 üzenetére
Most ennyi erővel beleköthetnek, hogy mért nem átvétkor jelezte a futárnál? A bolt köteles visszavenni, de ha fizikai sérülés van rajta akkor nem, legjobb tudomásom szerint. Megint más kérdés, a futár nem szokta megvárni legtöb esetben amíg megnézik a gépet.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz szabonagyur #63103 üzenetére
Kiábrándítalak: ha ezt odaütöd valamihez akkor úgy horpad és törik, hogy ihaj.
El tudná adni. Sőt, ha nagyon szeretnéd rohadt drága gépet mutatok neked, ami gyárilag kijelző körül ragasztós és neked kell leküzdeni, az árcédula pedig 3-4-el indul és sok nullával folytatódik.
Ha már csak consumer gép akkor legyen olyan az első percben ahogy lennie kell nálam.
Éppen ezért fér bele. Mert konzumer és mert olyan a minőségbiztosítás és minden más. Mert szerinted mennyi új vinyót kapsz ezekkel? 2/3-a refurbished és alá mentem akkor.
És nem, nem kötne bele. Ha ebbe belekötne, akkor nem tudnál gariztatni egyetlen 5050 meg 5110-et mert ott szériában kopik szanaszét az egész.
De nyilván ha új gépet vennék engem is zavarna. Anno a HP-m 2 milis hézaggal indult bal oldalon ház illesztésen. Rá 2 évre szedtem szét először, akkor jöttem rá, hogy igen, 200 kilóért ilyet kapsz, mert ilyet öntöttek. Mick Jagger énekelte már ezt a dolgot...
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Mobil flották
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Gaming Notebook
- Dell XPS 13 9320 - 4k OLED - i7-1360P, 32GB LPDDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - 3 ÉV GARI
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás