- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Macsorsi
tag
Van egy HP 4535s-em, és azt írja ki az alapvető rendszereszköznél, hogy "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez."
64 bit-es Win7-em van...de nem tudok kiigazodni hogy mit kellene telepítenem.
A pendrive-omat, amit ezelőtt felismert, most nem találja...Mi lehet a baj??
Köszönöm!! -
Macsorsi
tag
Filmnézésre, régebbi játékokra, mindennapos internetezésre és sulis dolgokra megfelelne egy HP ProBook 4535s LG852EA?? Vagy van jobb vétel, esetleg olcsóbban??
-
Macsorsi
tag
Iponnál szokott lenni karácsonyi akció?? Mostanában várható némi árcsökkenés vagy ne várjak ilyesmire??
-
Macsorsi
tag
Tudom, h nagyon nem ide tartozik, de itt van élet legalább...Toshiba Satellite L300-as notebookomnak le szeretném szedni a hátulját, h kipucolhassam a ventillátorát, de vmi miatt nem tudom leszedni, a monitornál még mindig fogja vmi...van ennek vmi trükkje?
-
Macsorsi
tag
Tudom, h nem igazán ide tartozik, de az Ipon árképzése mi szerint van? Múlt héten 148e volt a notebook amit kinéztem, most 158e
-
Macsorsi
tag
Szerintetek melyiket vegyem meg?? Fontos, hogy hosszú távon jól működjön, megbízható legyen :-)
Asus
HP Probook
HP Probook 2
Lenovo
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest