- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Milyen notebookot vegyek?
Aki még nem tudja, és egy Professzionális gépet keres amit jó pár évig tud használni, és amiben ilyen csemegék vannak :
- IPS 17'3" fullHD kijelző
-16 GB memória
- Intel i7 2860QM Sand Bridge 8MB Cache
-SSD( az op.rendszernek)+ 750GB HDD+ mSATA hely !!!
-Windows 7 Pro magyar ( lemez is, nem csak előre telepítve )
-Nvidia Quadro 4000 VGA.
És mindez a Dell helyszíni garanciával !!Talán ezen érdemes elgondolkodni..
-
válasz
EsoxLucius #40355 üzenetére
Talán ha az Apple topikba is beirnád akkor még többen látnák
( tudod több szem többet lát alapon ) -
válasz
szörnyeteg77 #40328 üzenetére
A Runcore-t már lehet kapni ( $200-120GB), miért kell várni rá?
-
válasz
szörnyeteg77 #40284 üzenetére
Szerintem én még várok vele, hisz van SSD-m, csak arra gondoltam,hogy mSATA-n lenne az Op.rendszer, és akkor egy mobil vincsesztert be rakhatok a gépbe.
Még úgyis jön a PM830 msata is.. -
válasz
szörnyeteg77 #40244 üzenetére
Szemezgettem én is vele, csak kár hogy max. 60GB.
Az meg nem sok mindenre elég, -
válasz
szörnyeteg77 #40230 üzenetére
Hol vetted az mSATA-t, ha nem titok?
-
válasz
olahmate1991 #40181 üzenetére
Vannak akiket még a csillogás ragad el
Én egy Qosmiot cseréltem le erre, és bátran mondhatom nem bántam meg. (mondjuk teljesen más stílus mindkét gép) -
válasz
olahmate1991 #40168 üzenetére
Szerintem ha ilyen magasságokba merészkedsz, akkor érdemes elgondolkodnod egy Dell Precision M6600-on amit páran használunk.
Amit tudni kell róla, hogy ez nem egy Multimédia gép, és nem is egy Gamer gép, de 17,3" FHD kijelző, és minden hardvere a maximalitás jegyében lett beszerelve.
Konzervatív stílusa van, ami lehet hogy nem mindenkinek jön be. És a kijelző matt.
Ez egy munkaállomás, ami igazán annyit jelent, hogy a VGA kártyája FirePro M8900 , ami a mai játékokal simán megbirkózik annak ellenére, hogy ez egy tervezői munkára optimalizált noti.Bővebb infó itt: Dell Precision M6600
-
válasz
Borote #38120 üzenetére
Pontosabban melyik CAD Programok gépigénye érdekel?
Mert AutoCAD 2011-12 például teljesen mást kér mint a 2007
A Pro/Engineer,Catia , Siemens..ZWCAD megint más gépigénnyel rendelkezik,de alapjaiban elmondható hogy az újabb verziókhoz minimum kell egy olyan mint a Qosmio-m.
Én 2011-es AutoCAD-en dolgozom,és ezt szépen futtatja a gép.Nagyon fontos a VGA OpenGL támogatottsága.Az Ati VGA-k közül vannak olyanok amik direkt CAD-re vannak optimalizálva.(Pl.irepro sorozat)
A lentebb belinkelt Fuji-t már most el lehet felejteni. Arról nem beszélve, hogy ha nem is 3D-ben használja az illető, hanem csak 2D-ben mondjuk a Nagy Izabella utcát rajzolja le egy 15' monitoron kifolyik a szeme. -
válasz
runner 125 #36832 üzenetére
-
Esetleg ha keres valaki egy Full HD-s Gamer Notebook-ot
Érdeklődni: Priviben
-
válasz
LaptopSystem #33315 üzenetére
A Dell Precision amúgy itthon mennyi? Vagy egyáltalán elérhető?
-
válasz
LaptopSystem #33297 üzenetére
Ha nagyon erőművet akarsz, akkor az nagyon vastag ormótlan gép lesz mint az Asus G74 ,(bár kinek a pap kinek a papné
) ha szépet és nem túl vastag gépet akkor meg valamiről le kell mondani,(hűtés,melegedés, tartós stabil működés) végett. Ezért gondoltam a Toshibára. Én ugyanezt végigjátszottam pár hónapja. Kompromisszum, és ésszerű pénztárca szabta határok.
-
válasz
LaptopSystem #33291 üzenetére
-
válasz
GaborGh #32451 üzenetére
Gondolom a Qosmio-ra gondolsz. Sajnos belassult, nem bírta a terhelést, és egy darabig úgy volt, hogy csere, mert nehezen találták a hiba okát.Ezért kérdeztem ,hogy mit érdemes venni mostanság.
De szerencse a jó Toshiba magyarországi szervizének nem sokat tétováztak, alaplapcsere megoldotta a problémát szerencsére. Bár mondták, hogy több mint valószínű,hogy csak valami elszállt az alaplapon, nem kellene kicserélni az alaplapot,de mivel megvan határozva hogy hány napot tölthet náluk a gépem így ez tűnt a leggyorsabb, igaz számukra nem a legolcsóbb megoldásnak. Sőt hogy még egy pozitívum és jó pont a Toshiba szerviznek, mivel útra keltem, és szükségem van a gépre nem is nagyon ellenkeztek, hogy külföldre kell utánam küldeni.
Sajnos kevés árban is elérhető 17" feletti jó gép közül tudnák választani, de szerencsére marad a Qosmio. Örülök mint majom a bizonyosának.Ezért kell jó szervízháttérrel rendelkező gépet választani.
Kösz mindenkinek a segítséget!
-
Mit ajánlanátok 300e Ft-ig
-komolyabb játékok
- 15,6 " nál mindenképp nagyobb kijelzö
- erös processzor, VGA ,
- min. 500GB HDD
feltételekkel ?
Favorit Toshiba, Lenovo, de bármi más ami ´tartós és birja az utazást. -
-Milyen játékokkal játszik a gyerek?
-Mekkora kijelzőre gondoltatok?
-Windows-al gondoltátok a gépet vagy Windows nélkül? -
Többször említésre kerül itt, hogy a "maradék pénzen érdemes egy SSD-re beruházni"
SATA II 120-128 GB SSD-ben milyet érdemes venni? Van valakinek ötlete ?
-
válasz
empir3 #27184 üzenetére
Igen, minden driver-re igaz, hogy először uninstall, újraindít , majd az új drvier feltelepítése, és ismét újraindítás.
Célszerű ezt Revo Uninstaller-rel végezni, mert az nem csak törli, mint általában a Windows, hanem a szemetet is kiszedi.( Ingyenes Program )
A "switchable graphics" módról, őszinte legyek fogalmam sincs mi. -
válasz
gyurika981 #26829 üzenetére
Hát ezt ma szállították ki, szerintem valaki más kapta az utolsót, vagy megvárták hogy átveszem-e.?
Kitudja. -
válasz
sketchifun #26824 üzenetére
Mert ő is akkor tudta meg amikor már megvettem..
Amikor megrendeltem másnap szólt hogy tud segíteni , mert több céggel kapcs.-ban van ,mint itt többen közületek. -
válasz
sketchifun #26821 üzenetére
Nem írtam el bocs, X500
Csak a cégnevet kevertem össze.. -
válasz
Borote #26817 üzenetére
Látod ez ami hiányzik a fiatal nemzedékből : Kérlek, meg a normális hangnem.
Némelyik fórumtárs (tisztelet a kivételnek ) itt van 1-2-3 hónapja a PH!-n és ezt elfelejti.
Az alap fórumozás szabálya.Na de visszatérve ami annyira érdekel:
Toshiba X500
2 napja rendeltem Notebookzone-tól, ma hozta a GLS, a párom vette át, mivel én többezer km-re vagyok. -
válasz
gyurika981 #26804 üzenetére
Vagy ha előnyösebb neked a 18" kijelző akkor Toshiba x500
(i7, 8GB DDR3,GTX460M.1000GB HDD,Blue-Ray) -
válasz
Maddoxtomi #26505 üzenetére
A nejemnek Asus E1215-öt vettem tavaly. Az egy nagyon jó gép azt tudom ajánlani.
-
Akit esetleg érdekel egy alig használt, de játékra is tökéletes Sony Vaio akkor érdemes ezt megnézni.
-
válasz
NathanCullen #26398 üzenetére
Köszönöm a kedves bókokat , de a VANESSZA1 a kislányom után van :-))
A szállítás nálam annyit jelent,hogy egyik országból a másik országba..
Nem LAN partyra kell ahhoz már, távolodva a 40-től nem nagyon jár az ember.. -
Másik kérdés:
Ha külföldön veszek laptopot, annak nem magyar billentyűzete van.
Hogy lehet "magyarosítani" ?
Gondolok itt átállítás, hogyan ?
Esetleg felmatricázás valami vékony de tartós matricával..?Van valakinek ilyen tapasztalata?
-
válasz
endruboy1 #26394 üzenetére
Nincs itt személyeskedés :-)
A fórum lényege, hogy megvitassuk a témát.Az én szempontjaim a laptop vásárlásnál a következők:
- hosszú időtállóság ( gondolok a processzor, vga elégségére játékok és grafikai programok használatához)
-a ca. 2-3 év múlva megjelenő programjaimat is támogassa a rendszer, hardver
- min. i7 processzor
- felső kategóriás VGA
- min. 16" vagy az feletti kijelző
- minőségi összeszerelés
- max. 380kNyilvánvaló, hogy például nem 1x szorulok arra hogy laptopon kell összedobjak egy AutoCAD rajzot. Így fontos hogy az a kijelző milyen is. Nem szeretem ha 5 perc után kifolyik a szemem.
Toshiba már volt nem is egy nekem hisz már a 16.-ik laptopot használom. Sőt volt más is, de szerintem a Toshibák azok amelyekben megvan az a plusz ami szerintem ilyen célra nekem optimális lehet.De ha van más ötlet,és használható az érdekel. Nyilván mivel én se vagyok a pénztárcám ellensége ha van gazdaságosabb az érdekel. Ha te tudsz akkor az is ugyanúgy mint bárki másé..
-
válasz
endruboy1 #26377 üzenetére
Lehet, hogy az én hibám, de még nem volt sohase Acer-em, de nem is igazán szeretnék, bár megmagyarázni ezt csak egy egyszerű példával tudom:
Ha nem tudok korcsolyázni, nem megyek síkos talajra, vagy a befagyott Balatonra, mert nem érezném magam biztonságban.Ettől még lehet hogy egy jó kis Acer gép, bár nem tudom a VGA, RAM..gyengébb is ahogy látom.
-
-
Toshiba Qosmio X770-es gépet hol érdemes venni? Tudtok valami jó és olcsó boltot?
Mi a véleményetek erről a gépről? Vagy inkább célszerűbb X500-ast venni? Megéri annyival többet adni egy gépért, vagy azt úgyse használnám ki?
(Játék , Autocad, Excel..stb)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Politikai mémek
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 G513RC 2022 (bontatlan, 3 év garancia)
- ÚJ Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Eredeti Lenovo L17M3P53 akku, FRU: 01AV464, garanciával!
- Lenovo ThinkPad T470 Notebook Fekete (i5-6300u/8GB/256 SSD)Magyar nyelvű Á++
- Near bezel új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- A++ ketegoria hibátlan több db Lenovo ThinkPad T490 - i5 8365u/8GB/256GB SSD/Windows/HUN
- Lenovo ThinkPad L540 eladó.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest