Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
adolfka00 #33371 üzenetére
Játékra ennyiből én a helyedben nem erőltetném ezt a notis témakört, hanem vennék belőle egy új garanciális PS3-at, vagy Xbox 360-ast amin gyönyörűen futnak a legújabb a játékok is, nem melegszik túl, nincsen throttling, nem kell alá hűtőpad és töredéke egy gamer notinak...
Ha pedig mindenképp note, akkor egy megbízhatóbb garos üzleti, azzal viszont nem fogsz tudni játszani...
-
doser0717
aktív tag
válasz
adolfka00 #33371 üzenetére
Nekem kb. 1,5 hónapja ment el 65.000 Ft-ért az MSI GX700-as gt8600-as vga-val, garanciális memóriával meg garanciás 500gb 7200rpm-es hdd-vel. Azon tökéletesen/élvezhetően futott a CoD MW is pl.! Szóval ha nézegeted a használt cuccokat, bele lehet futni jó vételbe alkalmanként!
Kérdés, hogy mennyire sürgős?! -
-
Borote
addikt
válasz
adolfka00 #31537 üzenetére
Mennyi a kereted? Mire szeretnéd használni?
Dhampir: a billentyűkön lévő matricák mellé van néhány extra... vagy felül van matricázva gondolom. Szerintem vállalható. Az én gépemnek most pl szimpla német billentyűzete van, de mivel tudom melyik ékezetes betű hol van, ezért egyáltalán nem jelent problémát
Aktív témák
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest