Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz Zola007 #13752 üzenetére

Még még még írjatok nyugodtan még véleményt.
    Asus szervíznek most nézegettem után. Azért egy kicsit elrémiszt, hogy asus topicba beírtam, hogy NSE (szervíz) és 144 találatot dob + fogyasztóvédelem hivatalos oldalán már külön topic is dukál nekik :((( :W

• Zola007

veterán

Amúgy komolyan megérdemli a jó magyar a három heti körömrágást egy notebook vétel előtt. Hát nem a legjobb a hozzá nem értőnek, nem kerül el ilyen fórumokra, nem olvasgat után hetekig, egyszerűen vesz egy gépet. jHát nem szép az élet

mama ül otthon a tévé előtt, odanyögi papának: Te, apjuk, a gyerek igen nyí egy olyan lapos masina után, mint ami a többinek van. apjuk megemeli magát meg az asszonyt, berakja a suzukiba, elballagnak a metro/tesco/cora/médiamárktba. Odamennek a hozzán nem értő munkatárshoz, az első mutat nekik valamit, ami drága, de szar, 3 percen belül már a kasszánál vannak, estére már idilli a hangulat a kiccsaládban, mert közbe a szomszédék 4 éves józsikája is befejezte a zikszpé telepítését és örül mindenki mint majom a farkának, a felvett hitel meg majd csak kifizetik.

bocs mégegyszer, csak tényleg mindenkinek így kellene (bár akkor nem lenne ez a fórum).

Z

• Zola007

veterán

Helló mindenkinek

Két gép közt vacilálok, barátnőmnek kellene, szóval nem egy gémer notira pályázunk.
    A két említett típus:
    Asus x53l-Ap014 (134 e)
    HP 6720 ke167 (163 e)

Asus versus Hp:
    Asus: T2330 1,6 Intel dual-core, 2 gb ram, szokásos tft, 160 vinyó, integrált vga (x3100), dvd miegymás, 10/100 lan, 2 év gari) + vmelyik microsoft pista kiadás (de ez absz nem érdekel)
    HP: Core Duo 1,73, 2*1gb, 160 sata, vga dettó, gigabit Wifi abg, 1+1 év garival venném ezt is

Véleményeket kérnék, ha lehet. Nem atomerőművet akarnuk vezérelni és nem is a NASAnak dolgozunk
    Azért jó lenne, ha menne egy pár évig és nem kellene a szervíz mellék költöznünk.
    A fórumot kulcsszavak alapján végignyálaztam, de úgy érzem hülyébb vagyok mint előtte. (asztali gép terén eléggé képben vagyok és notiról is tudok azért egykét dolgot, nem az alkatrészek teljesítménye érdekel és nem 3Dmark eredményekre vagyok kíváncsi)
    Ennek megfelelően szervíz, anyagminőség, kényelem, használati érték szempontból várok reakciót.
    Aki úgy gondolja, hogy megtisztel egy szép összeszedett válasszal, annak nagyon szépen megköszönöm előre is.

Üdv: Zola

(elnézést az esetleg nyers modorért, csak nagyon felb..sztam magam azon, hogy mindenki mást ír, s rengetegen baszogatják egymást mindenféle hasznos infótartalom nélkül - ezt nem feltétlenül erre a topicra értem, csak már föltúrtam a fél netet ez ügyben)

Aktív témák

Hirdetés