Aktív témák
-
kerjani
aktív tag
válasz
venember83 #11028 üzenetére
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
kerjani
aktív tag
Mostanában veszek notebookot.
Egy Thinkpad T61 a kiszemelt, de megláttam egy Dell D630-at, és elbizonytalanodtam
Szerintetek melyiket?előre is köszi
-
kerjani
aktív tag
válasz
einfuhlung #10196 üzenetére
-
kerjani
aktív tag
válasz
infectedmann #9404 üzenetére
az első 3 közül mindenképpen a Lenovo N200!!
de ne ott vedd mert így nagyon drága, hanem inkább ezt a verziót. Ha raksz még bele egy 2 gigás RAM-ot (~10k-ért már lehet kapni) akkor veri a 4.-ként "linkelt" HP-t is
(apropó linkelés, használd nyugodtan "Link" gombot)
-
kerjani
aktív tag
válasz
venember83 #8641 üzenetére
és egy 14,1"-os T61-hez mit szólsz?
-
kerjani
aktív tag
válasz
Shadowfax #8565 üzenetére
köszi a válszt
A T61 nekem is szimpatikusabb. Főleg, ha a 15"-os R61ben nincs Roll Cage (ejnye
)
Hosszú távra veszem, talán a 3 év gari lejárta után sem akarok majd túladni rajta.
Apropó garancia: ha meglesz, eladom a B asztali gépemet. Az árából érdemes +1 év garancia kiterjesztést venni? Tudom, már a 3 év gari sem semmi, a 4 meg...! (Lehet szentségtörésnek tűnhet egy "T"-s Thinkpadhez garikiterjesztés venni, ez esetben elnézést kérek.)
A 2 proci közötti különbség tényleg nem mérvadó, de később lehet cserélni a procit garivesztés nélkül? (ha pl. szervízben cseréltetem, vagy ahol veszem)
nem most gondoltam, pár év múlva, bőven elég a T7100, csak kíváncsi vagyok, hogy megy ez -
kerjani
aktív tag
Minél többet gondolkodom azon, hogy milyenn otebookot vegyek, annál inkább a Thinkpad-ek tűnnek befutónak.
korábban egy N200-as megvásárlásán gondolkodtam. De mivel úgyis vettem volna hozzá +2 év garit, és egy megbízható gép kell hosszú távra (nem akarok 1-2 évente új notebook után nézni) egy Thnikpad talán jobb válsztásnak tűnik. Bár nem tűnik rossznak az N200 sem. Van rajta minden, ami csak kell, és olcsó is.
De a Thinkpad széria bűvkörébe kerültem, és nem bírok szabadulniSzerintetk melyiket? Jó lesz az N200 is, vagy inkább a követktező Thinkpad-ek egyike?
Thinkpad R61 (UV1DLHV) + 2 év garancia bővítés ~275k
vagy
Thinkpad T61 (UZ255HL) ~290k
utóbbinál gyengébb proci, kevesebb memória( egy kis memória bővítés nem ártana, főleg a Vista miatt), ill. nincs firewire, kártyaolvasó, S-Video kimenet
ha jól tudom(?) a linkelt R61ben is van merevlemez-rázkódásvédelem -
kerjani
aktív tag
ha jól tudom az interneten rendlelt termékeknél ha meggondoltuk magunkat, 8 napon belül indoklás nélkül elállhatunk a szerződéstől [link]
azt szoktam utálni, mikor core 2 duoval szerepel a noti az árlistában, de mikor rákérdezek, mert gyanúsan olcsó, azt mondják h celeron; vagy hogy 9 cellás akksi helyett csak 6 cellás
adatok alatt apró betűvel: "Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!"
-
kerjani
aktív tag
válasz
#41133696 #7408 üzenetére
lehet, hogy "szebb" az acer, de a szépség nem minden.
azért a dell sem néz ki rosszul [link] + 9 cellás akksi, 3 év garancia azért sem elhanyagolhatóa memória meg mellékes, mert most nagyon olcsó.
A Lenovóban alapból tényleg csak 512Mb ram van, éppen ezért írtam utána, hogy + 1GB ramaz acer megbízhatóságban/tartósságban "sehol sincs" a Dellekhez, Lenovokhoz képest
De Te tudod, ha nem fontos a minőség...
-
kerjani
aktív tag
Szerintetek melyiket érdemes?
Lenovo N200 TY2B8HV + 2 év gar bővítés + 1GB RAM ~ 220k
vagy Dell inspiron 1520n black ~ 200kmelyik tartósabb, masszívabb?
a Dell-en kapcsolható külön a wifi és a bluetooth?
vmelyik fórumban olvastam, hogy a dell hangszórója jobb
A Dell-en viszont az nem tetszik, hogy ezüstszínűre van festve a billentyűzet és környéke. Nem tudom hogy mennyire hajlamos a kopásra.de lehet, hogy megvárom a Dell 1525-ös szériát. Érdemes?
-
kerjani
aktív tag
szerintetek ez mennyire éri meg?
remélem nem elírás -
kerjani
aktív tag
130k-ért szerintetek melyik laptopot érdemes megvenni átlagos felhasználásra (net, szövegszerkesztés, stb)
legyen rajta win(lehetőleg xp) és wlanFuSi-t ne!
-
kerjani
aktív tag
-
kerjani
aktív tag
Szerintetek melyiket?
Lenovo Thinkpad R60 vagy Lenovo 3000 N200?Megbízhatósság/tartósság szempontjából mennyivel rosszabb az N200-as?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest