- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
venember83 #9090 üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy már az Albacomp a szervíz, és ha a megfelelő embert találod meg, akkor igen segítőkészek, és mindent megoldanak.
-
HUNTER-mobil
tag
"Neked valaki felolvassa a netet hogy beszédről beszélsz?"
Ez már szőrszálhasogatás, de te vagy az okos, oké...."Ha esetleg nem tudnád: olyan hogy HY a világon nem létezik, csak a "jópofa" magyar fiatalok körében."
Sztem neked valami komplexumod van, vagy egyszerűen csak valami bajod van, hol élsz te?
Ha nem vetted volna eddig észre, az emberek 80%-a NEM TUD helyesen írni....
Na mindegy, részemről rádhagytam.
-
HUNTER-mobil
tag
Ez a legnézettebb topik, ezért itt kérdezem.
A hozzáértőket kérném, azon belül azokat, akik képben vannak a mobil procik terén, hogy adjanak tanácsot.
Azon gondolkodom, hogy lecseréljem-e a T2300E procimat egy T7400-ra, milyen mértékű gyorsulást érek el, és ezek hol/mikor jelentkeznek? A notebookcheck oldal procilistáját már nézegettem, azzal képben vagyok, de inkább tapasztalati érvek érdekelnének, mind win alatt, mind 3d-ben. Előre is köszi! -
HUNTER-mobil
tag
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK!
-
HUNTER-mobil
tag
"tudom, a hülyegyerekeknek elég, ha a w,a,s,d gombok jók, de aki esetleg tud gépelni"
Érdekes azért ez a dolog...
Arra nem gondoltok, hogy aki notit vesz, nem biztos hogy aktakukac, hanem merő egyszerűséggel összekaparta rá a pénzét, (vagy akár tökig van pénzzel, mindegy), és azért veszi meg, hogy tudjon játszani bárhol, magával viheti bárhová. Ez a "hülyegyerek" kicsit meredek volt azért sztem. Jó, elismerem, vannak tényleg sík emberek, de azért van jópár kivétel is. Ennit akartam hozzáfűzni. -
HUNTER-mobil
tag
válasz
parandroid #7833 üzenetére
Sztem pedig sokkal szebbek a notik 16:10-el, mint 4:3-al, de mint tudja mindnki, kinek a pap, kinek a paplan...
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
zorrobomber #7003 üzenetére
Nagyjából én is egy véleményen vagyok veled, nekem amilo xi1546 van, ami nem 100eFt-os tömegszar kategória, és akárhogy nézegettem, tapogattam stb. a többit, nem éreztem azt a rettenetes nagy űrt az én gépem és a többi márka minősége közt. Azt viszont el kell ismernem, hogy a lenovo az tényleg a legmasszívabb gép volt.
-
HUNTER-mobil
tag
"300e-ért árult ipari hulladék"
na ez volt az év mondata
(az, hogy: "Fél milláért sem lehet olyan laptopot készíteni, amelyben ilyen brutális VGA van, és jó minőségű gép" egy kicsit azért meredek volt, lehet készíteni, csak mire eljut hozzánk, addig megfizethetetlen lesz
)
-
HUNTER-mobil
tag
Nem azon volt a hangsúly hogy hol csinálták, csak odaírtam, de egyébként pedig nem írom inkább le hogy kit nevezz palimadárnak. Az xi pedig azért drága, mert nem szar minőségű, jelzi ezt az a tény, hogy nincs velük baj, mint a többi szériával, bár megjegyzem, hogy néhány ember olyan dolgokat is garis problémának tekint, amin csak röhögni lehet, mert olyan béna, hogy még a legkisebb minimális dolgot sem tudja orvosolni.
-
HUNTER-mobil
tag
Esetleg használtál már huzamosabb ideig valamilyen xi-t? Ha nem, akkor csak okoskodás amit csinálsz, ha igen, akkor meg tudod milyen. Akit ismerek és van neki, nagyon meg van elégedve vele, nekem sem volt még semmiféle, a fórumon előfordult hibákhoz hasonló.
A gyengébbek alatt a kissebb kategóriákat értem. -
HUNTER-mobil
tag
válasz
#16820480 #5824 üzenetére
Egyet nem értek, miért köt bele mindenki abba, ha valaki 17"-est akar? Miért furcsa ez?
Ha azt írta, biztos nem elég neki a 15,4 vagy kisebb....Nekem is 17"-es van, és egyáltalán nem borzasztó hordozni, nem mindenki nádszál "elfújta a szél" típus, hogy nagy fejfájást okozzon a hurcolása..
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- 16" macbook pro m1pro.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest