Hirdetés

Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz nlb84 #8003 üzenetére

    na akkor leírom, hogy miért nem vennék msi gépet, az itthon kapható modellpaletta alapján. főleg szubjektív szempontok lesznek.

    - nincs üzleti gépük, kizárólag olcsó gépeket gyártanak, abból is kétfajtát: olcsó és gyanús minőségűt, illetve ugyanazt csak szebb csomagolásban.
    - nulla szervizháttér. ha megpukkan valami a gépedben, akkor jó eséllyel 1-2-3 hónap porosodás után visszakapod a pénzed vagy kapsz egy másik gépet. az időtartam valószínüleg attól függ, hogy mennyire tudsz agresszíven üvölteni miközben vered a szervizben az ügyintéző asztalát.
    - nincs egyetlen olyan fejlesztésük sem, ami kifejezetten notebook-ok minőségét növelné. nincs magnéziumház, nincs merevlemezvédelem, nincs modularitás, nincs vízálló billentyűzet.
    - szerencsétlen próbálkozások, hogy megpróbálják felsőbb kategóriába helyezni a gépeiket. igen, a kristály edisönre gondolok. fognak egy alsó kategóriás gépet, ráraknak pár üvegkristályt a kijelző külső burkolatára ( :Y bakker, ennyi erővel a gép aljára is rakhatnák, kb. ugyanannyira látható használat közben), oszt jön a hír, hogy itt a luxusnotebook. kb. mint ha a dacia-ból lenne bőrüléses változat és úgy marketingelnék, hogy ez itten kéremszépen egy luxusautó.
    - nincs subnotebook-juk. nem, egy 2 kilós gép nem subnotebook, sokkal inkább parasztvakítás, amivel csak nevetségessé teszik magukat.
    - elképesztően rosszul megtervezett billentyűzetek. tudom, a hülyegyerekeknek elég, ha a w,a,s,d gombok jók, de aki esetleg tud gépelni, az pár perc után legszívesebben baltával hasongatná szét azt a billentyűzetet. (és ne jöjjön senki azzal, hogy hozzá lehet szokni, mert ettől még ugyanolyan szar konstrukció marad).
    - a fekete csillogós műanyag. ez az az anyag, ami méterekről jelzi, ha valami gagyi. jól néz ki a boltok polcán és baromi ronda pár hónap használat után, amikor már jópár karcolást sikerült összeszedni.
    - az msi notebook-os topikban olvasottak. az általános vélemény, hogy "vannak hibái, rohadt meleg, hangos a hűtés, de legalább fut a dúm 3". volt, akinek pár hónap használat után simán széttört a képernyő kávája.

    ahogy említettem, ez szubjektív vélemény, ami nem csak neked szól.
    egyébként nyugodtan megspórolhatsz egy beszólást, mert nem érdekel. ebben a topikban eddig összesen 0, azaz nulla szakmailag értékelhető hozzászólásod volt, javaslom, hogy igyekezz inkább ezekre rágyúrni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák