- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargacs0909
csendes tag
válasz boogie84 #113105 üzenetére
Emagnál LG 27GL850-B ma 130k (én meg ezt húztam be )
-
-
vargacs0909
csendes tag
válasz magickonfig #112891 üzenetére
Visszaolvasni nem nehéz, csak én a GN850-B ről kérdeztem, nem a GL -ről. Szövegértés?
[ Szerkesztve ]
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Az LG 27GN850-B -vel van már valakinek tapasztalata?
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy egyazon gyártó azonos paneljai között is lehet minőségbeli különbség. (a gyártósorról egymás után lejövő panelok közötti - lehetséges - eltérésekre gondolok)
Fentiek miatt van annak értelme, hogy egy esetleges akciózás során a kiszemelt monitorból eleve kettőt venni, a "rosszabbikat" visszaküldeni, viszont a "jobb" megmarad, így nem bukom az akciós árat, mint ha csak egyet rendeltem volna és éppen az az egy "hibás"?
[ Szerkesztve ]
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Egy megerősítés kéne:
Létezik, hogy az lg-27GL850-B -ből nincs 24"-os verzió?Van hasonló tudású 24-es (LG) alternatíva?
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Az Asus VZ249HE -hez most egész kellemes, 50k alatti akciós áron lehet(ne) hozzájutni.
Semmi extra igény, böngészés, játéknak WoT és Minecraft. Egy 22 colos, nyolc éves LG-t monitort váltanék le.
Ami infót találtam róla, a szerint nem rossz monitor, viszont van ahol 75Hz, máshol meg 60Hz-esnek írják...
Érdemes lecsapni rá?
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Dell P2417H vs. Asus VC239H
Ha jól láttam az Asus tud 1920x1080@75Hz-t míg a Dell csak 60Hz-t. Ennek ellenére mintha többen favorizálnák a Dell-t. (Nem feltétlen ezen múlik, de) annyival jobb, hogy megéri azt a +10k-t, amivel többe kerül, mint az Asus?
Leginkább játékra és böngészésre használnánk a monitort.
Melyik legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest