- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellarocco
csendes tag
Hi!
24 colos monitort szeretnek vasarolni, es ezzel kapcsolatban kernek egy kis segitseget.
Max 50K-m lenne ra, de meg jobb lenne, ha 40bol kijonnek. Nezelodtem neten es talaltam 35-40ert is mar, de fogalmam sincs, h azok milyenek, megeri-e megvenni oket stb... A minosegenek nem kell olyan hu de szupernek lennie, elsosorban a merete miatt szeretnek ilyet venni, ugyanis a munkamhoz szukseges, h egyszerre sok dolog elferjen jol lathatoan rajta.
Szoval, miket ajanlotok?
ui.: az se lenne hatrany, ha TVkent is uzemelne -
dellarocco
csendes tag
Hi!
24 colos monitort szeretnek vasarolni, es ezzel kapcsolatban kernek egy kis segitseget.
Max 50K-m lenne ra, de meg jobb lenne, ha 40bol kijonnek. Nezelodtem neten es talaltam 35-40ert is mar, de fogalmam sincs, h azok milyenek, megeri-e megvenni oket stb... A minosegenek nem kell olyan hu de szupernek lennie, elsosorban a merete miatt szeretnek ilyet venni, ugyanis a munkamhoz szukseges, h egyszerre sok dolog elferjen jol lathatoan rajta.
Szoval, miket ajanlotok?ui.: az se lenne hatrany, ha TVkent is uzemelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- ÚJ hordozható monitor 10.5" IPS 1920x1280 USB-C
- Acer Predator X27 Gaming monitor LED IPS 27" 4K 144Hz G-Sync HDR
- Acer VG271U 27" IPS 2K QHD 144Hz
- Eladó GABA GL-2703QHD Gaming Monitor, 27", TN, QHD, 2560x1440, 165 Hz, 1 ms, Freesync, 2xHDMI, DP
- Verbatim 4K hordozható érintőkijelzős monitor (15.6) fémházas
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest