- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
Leginkább Neked köszönhetem,mert valakinek ajánlottad én meg épp olvastam és lecsaptam rá. A doboza kicsit viharvert volt kívülről, párszor fel volt bontva az tuti. Pixelhiba, sérülés nincs. A hangszóróit nem tudom feltenni az aljára, de nem is izgat, úgyis a gép házimozira van kötve 7.1.
-
M@cika
őstag
Megjött az LG 2000CM. "Kicsit" más képet ad mint az előző monitor. A pivot mód meg külön királyság, végre normálisan látok egy szövegoldalt :-) 17-ért még az idiótának is megéri, nekem meg pláne :-) Persze gondosan az összes gyári szám ki van belőle vagdosva dobozból, matricákból.... Nehogymá 3 év garim legyen rá...
-
M@cika
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm kinézett magának játékra egy LG W2486L-PF monitort 80-ért.
Ez megér ennyit vagy ezért a pénzért tudtok jobbat?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest