-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki65
csendes tag
válasz beginnerguy #85785 üzenetére
A Dell U2415 az FHD+ (1920*1200)
-
szaki65
csendes tag
válasz beginnerguy #85769 üzenetére
Én sajnos ugyanígy jártam, addig húztam az időt.
Nálam egy Dell U2415-re esett a választás. Van egy teszt róla az Oázis oldalán. 27-es WQHD nem férne el az asztalomon.
[link] -
szaki65
csendes tag
No, mostantól várakozó állásponton vagyok, Oázisnak elküldve a rendelés.
Még egyszer köszi Brekknek az önzetlen segítséget! -
szaki65
csendes tag
Lassan eldől, illetve talán már el is dőlt, hogy Dell U2415 lesz a kiválasztott.
A hangszórón még agyalok, hogy kell-e rá. Mivel a rárakható USB-s, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek akkor is van hangja, ha épp tv-nek lenne használva? Volt már, hogy a szükség úgy hozta, hogy a beltériből a HDMI a monitorba volt dugva, az szólt simán, mert benne volt a hangszóró. Szóval ez így USB-n szólna, vagy plusz drótozni kellene, hogy analóg jelet kapjon?Köszi, ha valaki tudja a választ.
-
szaki65
csendes tag
-
szaki65
csendes tag
Kicsit off leszek, bocsi.
A Dell U2415-höz lehet venni olyan, valahogy alulról rárakható AC511 hangszórót. Érdemes ara beruházni, vagy semmire jó, ahogy szól? -
szaki65
csendes tag
válasz mzoltan321 #85666 üzenetére
Kicsit fentebb engem is ugyanez a kérdés érdekelne, és várom a javaslatokat.
-
-
szaki65
csendes tag
Sziasztok!
1-2 hónapja már voltam itt, és meséltem, hogy imádott Asus PB248Q monitorom végérvényesen jobb létre szenderült. Akkor azt mondtátok, hogy abban a kategóriában még mindig nincs jobb. Persze, addig tököltem, amíg az Oázisnál kifutott, nem lesz már. Azért ragaszkodnék hozzájuk, mert árban is rendben vannak, és helyben megvan a kalibrálás is.
Megjegyezném, hogy már valami törzsvásárló kedvezményt is megérdemelnék, a harmadik monitort készülök venni náluk.
Szóval nincs az Asus, ami felmerült helyette:Dell U2412M
Dell U2415
BenQ BL2411PTA 2412-vel valahogy van egy kis ellenérzés. Anno megnéztem, de az Asus sokkal jobban tetszett. A 2415-ben állítólag más panel van. Nem e-IPS, hanem AH-IPS. Azt valamiért jobbnak mondják. A BenQ-ról semmit nem tudok. Segítsetek ebben a kategóriában melyik a legjobb?
Általános felhasználás, film, sok fotó, gyakorlatilag nulla játék. A sima FHD felbontás nem nagyon játszik, megszoktam a plusz 120 sort. WQHD pedig ennyiért nem nagyon van, és egy 25 coloson nagyon apró minden. Nagyobb pedig nem igazán fér el.Bocs, ha hosszú voltam, szép napot mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
szaki65
csendes tag
Sziasztok!
Szeretett, Asus PB248Q monitorom villámcsapás másodlagos hatásának köszönhetően, jobb létre szenderült.
Elhúzódó ügyintézés miatt most jutottam el odáig, hogy pótolni tudjam. Kérés az, hogy abban az árkategóriában, azóta van-e jobb alternatíva nála, vagy érdemes maradni annál a típusnál.
Előre is köszi a véleményeket, esetleges javaslatokat.Asust is itt ajánlottátok. Már nem emlékszem ki volt, de köszönet neki utólag is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest