-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
válasz hundai #82157 üzenetére
Azért melós ezt lefotózni sötétben, de kb így látszik.
Talán a jobb sarokban szembetűnőbb, de attól függ milyen szögből nézed.
Mivel nincs viszonyítási alapom, azt mondom ez nekem elmegy, a korábbi monitornál sem volt echte fekete a fekete.Sokan írták, hogy instabil a talpa, szerintem rendben van, bár nekem egy masszív asztalon van, ami nem remeg, designos.
Tényleg felelős döntést akkor lehetne hozni, ha egymás mellé állítana az ember több típust ebben az ársávban és látszódna melyik fekete melyik nem, persze ez lehet beállítás függő is.
Én nem buzeráltam, custom-on van, bright 100, contrast 70, asszem film módban sötétít kicsit rajta.Színei szépek, de ez lehet az összes IPS-ről elmondható.
[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
ra^ven
senior tag
Üdv!
Beruháztam egy LG 23MP68VQ-P-ra, egy 7 éves sima LCD-t váltott.
A termék többször említésre került mint ajánlott az olcsóbb árkategóriában, habár a kérdésemre választ nem kaptam, hogy a mai napig így van-e.Szép a képe, bevilágítás van bőven, főleg a jobb sarokban fekete képernyőnél látható.
Ez ebben az ársávban gyakori, vagy sikerült egy "jó" típust választanom.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Úgy tűnik megmakkant a jelenlegi monitorom (LG W2253V) TN panel ; 5ms ; valamikor jó, valamikor meg függőleges színes csíkokban vibrál, az egész felületen...
Játék már csak heti 1-2 alkalom.
Mi lehet jó alternatíva?
Köszönöm szépen.
-
ra^ven
senior tag
válasz Gomister #198 üzenetére
Ha lehet segítség vagy kiinduló pont én ezeket néztem, illetve kaptam:
LG TFT 22" W2243T-PF
LG 22" W2253V-PF
LG 23" W2361V-P (kicsit drágább)
Mindig azt mondják "aranyközépút" viccet férretéve, nekem a középső tűnne jobb választásnak, legalábbis egy-két teszten is pozitívan beszéltek róla.
De még én is várnék egyfajta megerősítésre.
[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Monitort keresnék 22' vagy 24' 45k nál többet nem igazán szánnék rá. Főleg játék, egyszer kétszer film, utóbbi ritkábban.
Lehet ilyen árkategóriában normális monitort kifogni, vagy mondjak le róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...