- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz jokeman #56796 üzenetére
Meg lehetne próbálni egy 27" FHD monitoron ha olvasgatsz, netezel akkor virtuális felbontást megemelni, amikor meg játszani akarsz oda elég lesz az FHD is talán.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Brekk
addikt
válasz jokeman #56796 üzenetére
Én egy fele ilyen VGA karival játszom WQHD-n, ezért gondoltam, hogy a GTX970 bírni fogja. Utána kell nézni itt a ph-n tesztben, hogy hogy teljesít ezen a felbontáson a kari. Nyilván ha valaki a leújabb optimalizálatlan durvaerőforrásigényes játékot akarja full fullban játszani ott kevés lehet, de ilyen információkat nem kaptam.
Azért ajánlottam a 25" WQHD-t, mert baromi jól néz ki ez a felbontás 25"-on, és még a meghatározott keret közelében van a monitor ára. Ennél olcsóbban 27" ban csak FullHD-t kap, aminek nem látom értelmét, 24" FullHD ban pedig már jóval olcsóbban lehet kapni monitort.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
intuicio
aktív tag
válasz jokeman #56788 üzenetére
Hali.
1080p 27" nem ajánlanék, mert pixelsűrűség nagyon látszódik a betűknél.
27" dukál egy WQHD 1440, a gond csak annyi, hogy egy GTX970 kari teljes mértékben nem tudja kihajtani, ergo egy FC4-nél megizzad a VGA.Én is most ebben a dilemában vagyok, erre ma elolvasom a fórumot, és mit látok?
DELL U2515H
Na azt hiszem pont ez az a méret, amiben a 970-es simán kihajtja a 1440p-t, és 115e ft.
Nálam most ez a BestBuy!