- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Azt a pár dolgot amit leírtam azt látatlanban is el tudom dönteni. Nagyobb felbontású monitoron is látom a pixeleket, meg vagy 10 éve nem volt olyan monitorom aminek ilyen egyszerű állványa van. Nekem egyből be kéne ruháznom egy Ergotronba. Ennyiért kapni egész jó 27-es WQHD monitorokat komoly állvánnyal jó panellel. Egy ekkora monitorba már kéne nekem homogenításkiegyenlítő, polarizer, ezért nem is veszek ekkora monitort mert ami megfelelne és tudja ezeket az a 1,5 millió forintos Eizo CG318. De ez csak az én személyes preferenciám és nem tukmálom másokra feltétlenül, hogy fölös pénzeket öljön olyanba amit nem használ ki.
De igazad van mindenki nézze meg élőben, és döntse el, hogy jó neki. Anyámnak például jó lenne, mert neki felesleges a 4k, meg már nem olyan jó a szeme. Én mindenesetre azt javaslom, hogy nézze meg egymás mellet ezt és mondjuk az ASUS PB278QR-t és döntse el melyik tetszik neki jobban. Az Asus az egy komoly monitor már fellépésre is, és megnéztem a kalibrációs eredményeket és az LG a közelében sincs.
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vált!!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest