Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
royal 5: Tényleg megfogalmazhatnád magadban a mondandód, mielőtt billentyűzethez nyúlsz. Ez nem chat, hanem fórum. Először magadnak kell eldöntened, mit szeretnél és ha tanácsot kérsz és kapsz is, akkor azt figyelembe kellene venni, nem pedig a kérésedre reagálók idegeire menni. Tartsd magad a fentiekhez, ha kérhetem.
-
Atlantis
veterán
válasz
spyduck #11022 üzenetére
Ki hogy érzi. Szerintem jobb, mert nem Windows Mobile.
Az iPhone gyorsabb, teljesen ujjal vezérelhető(nincs is semmi bökő
) az akksi is jobb, de a fényképező semmilyen és navigációra is az Omnia a jobb. Vannak hátrányai az iPhone-nak, de a kritériumaidnak ez felel meg legjobban.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
Racecam #10852 üzenetére
A W302 csak egy zenetelefon-utánzat, egy átcsomagolt Sagem. Méltatlan az SE márkanévre. Én inkább a W350-es ajánlom. Vékony, szűk, kisebb gyerek-kézben is kényelmesen használható, ráadásul egészen vidám, fiatalos színekben is kapható. A füles mondjuk nem az agybadugós fajta, de ezt leszámítva teljes értékű zenetelefon. Egyetlen problémája lehet gyerek szempontból, hogy esetleg le találja törni a flipet róla.
-
Atlantis
veterán
válasz
f.begbie #10550 üzenetére
Rosszat? Én semmi súlyosat nem látok. Tökéletes telefon meg amúgy sincs.
Volt a kezemben 3600 Slide. Hihetelen gagyi darab, recseg-ropog, a festése sem tűnik valami tartósnak. Árához képest a tudása mondjuk nem rossz. Asszonynak tetszett egy időben, de mikor megfogdostuk a helyi Pannon kirendeltségen(csoda, hogy volt nekik), inkább ő is lemondott róla.
Szerintem a C702 nem rossz választás ebben a kategóriában, Nokiát max a 6300-ast lehet ajánlani. Samsungokat nem ismerem, nem is szoktam ajánlani, Moto meg....
-
Atlantis
veterán
válasz
Jimmy8 #10544 üzenetére
C702 sem rossz, sőt. Viszont drágább, mint amit megadtál max összeget.
BaLee: Ezen az keretösszegen lehet emelni kell, sem kártyával, sem függetlenben nincs bő választék ezen a szinten. Talán a Nokia 3110 classic lehet jó, sok "alap" felhasználói ismerősöm használ ilyet megelégedeéssel. Anyósnak én is ennek a kistestvérét, a 3109-et vettem.
-
Atlantis
veterán
válasz
Eyesis #10499 üzenetére
Nekem nincs, de csak azért, mert a rószaszínek árulják, oda meg nem akaródzik átmenni.
Tudtommal sehogyan sincs lehetőség BT-küldésre, bár nem vagyok teljesen naprakész. A navigáció télleg netfüggő, mintha lenne lehetőség okosabb megoldásra, de azt írtad, annyira nem fontos az neked. Ha mégis, ott az iPhone szakmai topic, sok mindent megtalálsz benne.
-
Atlantis
veterán
válasz
Hocsika #10493 üzenetére
6220 papíron tényleg remek, képeken jól is néz ki. Élőben viszont egyből feltűnik, mennyire iszonyatosan rosszaz anyag-és összeszerelési minősége, illetve szerintem élőben már nem is olyan szép, bár ennek megítélése szubjektív. N73 meg valóban régi, de kiforrott, ma is népszerű darab.
SE C702 esetleg? Vagy SE k850? Mindkettő jó fényképezővel rendelkezik, zenére is vannak olyan jók, mint a w810-esed. Minőségérzet is a Nokia felett van mindkettőnél és áruk sem vészes.
-
Atlantis
veterán
válasz
Eyesis #10491 üzenetére
Szerintem jó döntés, én nem is mertem nyíltan javasolni, mert az a készülék túl sok indulatot tud ébreszteni más márkák rajongóiban.
Azért korlátozott, mert a bluetooth file-küldésre nem használható, marad a kábeles összekötés a géppel. Igazából ez más mobilokkal való kommunikációnál érdekes, nem tudom, ez mennyire szempont. Továbbá MMS-küldés alapból nincs, állítólag külső program van/lesz már rá, ez is egyénfüggő, mennyire fontos. Morogni szoktak még amiatt, hogy csak iTunes-szal lehet kezelni a telefont, ez megszokás kérdése.
Játékot biztos találsz rá, oldalunkon is volt több iPhone-os szoftverekkel, többek közt játékokkal foglalkozó cikk, érdemes megnézni őket. Üzembiztosságát, gyorsaságát sem szokták megkérdőjelezni, állítólag a telefonálási hangminőség is kiváló, akksi is egész jól bírja, figyelembe véve a kijlező méretét és minőségét. Az általad leírt napi beszélgetési időt szerintem mondjuk minden mai készülék kibírja. Zenére is jó lehet az iPhone, lényegében egy iPod van beleintegrálva, bármilyen füles használható vele. Wi-Fi van, kijelző, mint írtam, remek, ha atelefon mérete nem gond, akkor hajrá, szerezz be egy példányt.
-
Atlantis
veterán
válasz
Eyesis #10482 üzenetére
Döntsd el, mire van szükséged. Jó kamera? Akkor Nokia. Gyors működés, felhasználóbarát felület, de korlátozott funkciók? Akkor iPhone. Esetleg mazochista vagy,de navit is ki akarsz váltani?
Akkor Winmobile és Samsung...
Androiddal még várjál, amíg több eszköz is elérhető lesz vele.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Algieba #10228 üzenetére
A k660-t választanám, egész korrekt darab. A SAR érték egyébként.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Olyan tesztet senki nem írt még, ami mindenkinek tetszett és semmi nem hiányzott belőle. Egy-egy készülék szolgáltatásainak fontossági sorrendje erősen szubjektív megítélésű. Én elolvasom ugyan az érdekesebb itteni teszteket is, de a mérvadók számomra a mobile-review és a gsmarena írásai.
Boltot ajánlani nehéz, olcsóbban akarsz kockázatosat, vagy drágábban megbízhatót...én az utóbbit szoktam választani, ezért vásárlok általában a Speedshoptól.
Most akkor a k800 mellé keresel még egy telefont?
-
Atlantis
veterán
k850-re nem gondoltál? Zenére kiváló, fényképezője is egész jó, elemlámpának is használható, de Xenon is van. Billentyűzete igényel megszokást, ill.a navigyűrűről hajlamos pattogni a festés.
Ha valaki megveszi végre a Diamondom, én is visszatérek hozzá. Ökör voltam, hogy eladtam... -
Atlantis
veterán
válasz
joshua7 #2548 üzenetére
Mi a fontosabb? Ha a zene, akkor SE, ha az AF, akkor Nokia. Szerintem a Nokia ezen a szinten képtelen jó zenetelót készíteni, igazából a fényképezőjük sem szokott ebben a kategóriában jól sikerülni, hiába Carl Zeiss, meg AF, meg mittudoménmi. Viszont a 6500 slide fémből van, szerintem minőségibb és az S40 is szerintem szerethetőbb, mint az A200.
-
Atlantis
veterán
válasz
South Velen #2545 üzenetére
Hogy törne el a billentyűzetem:
U700.
-
Atlantis
veterán
A hozzászólások időrendben vannak. Olvasd el újra az alapelveket, találsz benne hasznos linkeket, ahol a fórummal kapcsolatos kérdéseidre jóeséllyel választ találsz.
A válaszok sebessége azért nem mindig ilyen, de ezen sem szabad felháborodni. Ez nem chat.
Ha figyeltél, akkor az előző hosszászólásodnál volt egy piros MOD gomb. Ez azért van, hogy 4 percen belül szerkeszthesd az írásod, így el lehet kerülni azt, amit most elkövettél; azazhogy 1 percen belül két hozzászólás születik. Nem szeressük az ilyet, ambár nem mindenkit zavar.
-
Atlantis
veterán
Hát, azért kösz mindenkinek.
-
Atlantis
veterán
Kíváncsi vagyok, tud-e valaki megoldást.
Olyan telefont keresek, ami:
- nem joy-os
- lehetőleg okostelefon, lehet az Symbian, UIQ, Linux, stb. Nem vetném meg az érintőképernyőt, de ez nem léfontosságú.
- semmi sok tűs csatlakozó nincs rajta, miniUSB, de inkább jack csatlakozós
- legaláb QVGA felbontású kijlezője van
- sima ''táblafon'' kialakítású
- WLAN és normális zenelejátszója van
- EDGE és 3G van benne
Hirtelen más nem jut eszembe.Én nem találtam ilyet, de hátha valami elkerülte a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest