-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz petya75 #42997 üzenetére
Sejtettem, mivel minden érték alacsonyabb, mint a nagyobbik modellnél, miért pont a leghalkabb lenne jóval hangosabb?
Feco70: Miért jó az, ha kikapcsol, és nem használ feleslegesen áramot, meg nem fúj langyos levegőt azért, hogy tized fok pontossággal tartsa a hőfokot? Én inkább örülök, ha nem megy feleslegesen.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz petya75 #43002 üzenetére
Istenem, bárcsak érthetően írnák, ezek szerint én nem tartozom a finnugor nyelvcsaládhoz...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz petya75 #43004 üzenetére
Köszönöm, neked is MPO!
Azért elég meggyőző ez alapján a kisebbik Royal is, Határozottan nem előrelépés, hanem egy nagyobbacska ugrás lenne a mostanihoz képest."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
BigBear
senior tag
válasz petya75 #43008 üzenetére
Nekem biztos jobban tetszene, mint a régi Amber (C végű típus). Ez vissza tud szabályozni kb. 170W-ig, de az agyamra megy. Most már elmúlt 3 éves, megy, de fura. Tud brutál meleget fújni, de sokszor a visszaszabályzás miatt hidegnek érződik a befújt 28-32 fokos levegő amivel tartja a beállított 22-23 fokot. A hidegekben meg tud enni rendesen, ilyenkor inkább 5-6-7-900W a fogyasztás amikor megtolja a meleget. Adott külső hőmérséklet mellett a Daikin FTXF 3,5-ös ugyanolyan beállításokkal vagy 10 fokkal melegebb levegőt nyom alacsonyabb fogyasztással, mint a 2,7-es Amber. Arról nem beszélve, hogy a Gree nekem baromi hangos. Csendes módban is. Hűtésnél halkabb azért. A tálcafűtést meg amelyik vágottszemű így beállította, agyon kéne lőni. 80W folyamatosan nagyjából +5 fok alatt...
Nekem az eddigi tapasztalatok alapján ez az első és utolsó Gree klímám.[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
válasz petya75 #43040 üzenetére
Igazából a hiszterézissel nincs baj, csak az iFeel 10 percenkénti mintavétele miatt akkora a “hiszterézis”.
Egyébként normál üzemben már jól működne, kb. 0.5 fokon belül tartja a hőmérsékletet, de 4-5 fokkal többet, mint a beállított hőfok.
Az okos termosztát nem vezérli a klímát, csak időzítése használom.
Tudná vezérelni, csak akkor állandóan csipogna a ki- be kapcsolgatáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest