Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
g.peter23 #75638 üzenetére
SmartR egyértelműen jobb vétel szerintem, az AUX elég cicergősen adagol a kültériben már amit RCOOL néven láttam és holnap olyat megyek javítani mert hollanderrel toldották a 10-es csövet és ereszti a hűtőközeget
Kevés hűtőközeg miatt az a gép kültéri egysége olyan hanggal megy mint egy varrógép
Nekem nagyon idegesítő -
BBéci
legenda
válasz
g.peter23 #40100 üzenetére
Elméletileg DRY módban csak a legkisebb fokozaton működik a ventilátor és szakaszosan. Valamint a terelőlapok vízszintesen állnak.
Hűtés során a hideg lamellákon lecsapódik a levegő nedvessége, ami lecsorog a csepptálcába, de csak lassan. Folyamatos COOL, vagyis hűtés üzemmódban az igencsak vizes lamellákon keresztül áramlik a levegő, ami ezáltal nedvességet vesz fel, az befújja a helyiség légterébe. DRY módban időnként megáll a ventiláció, amikor az érzékelő megállapítja, hogy sok a víz a lamellák között. Akkor indul újra, amikor a víz jelentős része lecsorgott.
Így tudom, ha tévedek, javítsatok ki! -
mpo
veterán
válasz
g.peter23 #39827 üzenetére
Ha legalább 3,5 kW-os, akkor nincs szükség plusz kiegészítő terelésre.
Ha télen a nappaliban kinyitod az ablakot, a többi helyiség is lehűl, mert a hideg levegő lent marad és elterül, mint a víz a csőtöréskor.
Ilyen esetben sincs szükség terelésre.
Ha megfelelő fokozaton megy, akkor a többit is hűti. -
emre
veterán
válasz
g.peter23 #39827 üzenetére
Ez nem klímás topikba való, inkább ide: hazi_barkacs_ganyolas_takolas_megdobbento_gepek/friss.html
Egyébként meg olcsó húsnak...persze az is lehet egy jobb cucc sem tudná teljesíteni amit elvársz.Amúgy ezzel a terelővel szerintem semmit nem fogsz elérni, talán csak azt hogy lekorlátozod a meglévő légmozgást is. Ami marad meg gyakorlatilag szinte irányíthatatlan lesz.
Ha én asztalos lennék, akkor csinálnék neki egy komolyabb állítható terelőkkel felszerelt légcsatornát. -
windy
tag
-
TeeJay
félisten
válasz
g.peter23 #39311 üzenetére
Ilyesmi panelban vagyunk csak az 60nm és arra számolj hogy két 15cm beton falat is kell majd fúratnod ami megdobja a szerelés díjat. Nekem egyébként az 5,27méteres falon van a képeden a kanapéval szemben és ha nyitom a kétszárnyas ajtót akkor még a bejárati ajtónál is érezni a hűvöset
3,5kW klíma turbó módban kér kb. 1200-1250wattot így egy sima 1,5mm2 réz vezeték C13 kismegszakítóval is bőven elég neki de kérheted villásdugósra és bedugod konnektorba
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
g.peter23 #39297 üzenetére
Persze, biztosan 19 db annak a zaja. Sőt, biztosan olyan megbízható is, és még kevesebbet is fogyaszt, mint egy dupla annyiba kerülő, japán klíma. Nem kell hallgatni senkire sem. Főként nem egy független mérésekkel (is) foglalkozó Eurovent minősítőre sem. Persze, az hogy ezek a klímák nincsenek benne sem, ha mégis elpusztul és nincsen alkatrész, meg más baj is lehet esetleg, az nem érdekes. Az a lényeg, hogy valaki látott már olyan embert, aki hallotta, hogy a szomszédnak van ilyen, úgyhogy csak jó lehet. Nem? 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest