- Bluetooth hangszórók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
kb. 1 óra ha becsülettel csinálom az alapos mosást. Ez ugye kültéri+beltéri egyben.
Meglepődsz de nem garancia miatt kell mosni 99%-ban hanem a benne lévő kosz miatt a teljesítmény csökken vagy megjelennek ugye a kellemetlen szagok...
Van ügyfelem akinek már évek óta nincs garanciája mégis kihívott tavaly 2x is mert annyit megy neki hogy 3havonta full por a gép és kéri az újbóli mosástAmelyik klímás ügyfelet veszít az vagy nem becsülettel csinálja vagy rablás árat kér. Én hétfőtől vasárnapig nyomtam 8hónapon át megállás nélkül hogy mindenkihez ki érjek és már most van aki előre kéri hogy áprilisban sorra kerüljön mert nem akar júliusig várni
Volt 2-3hetem pihenni, nem is bánom hogy újra indul a pörgés mert nem lesz akkora feltorlódás május-júniusban ami miatt az egész nyaram mókuskerék lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest