- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nos tegnap megjött a Corsair Carbide R200-am. Át is költöztem bele. Tetszik a design, a megvalósítás, a kábelmanagement lehetőség, sőt a külön 2.5" SSD-nek kialakított hely is (amit sajnos nem tudtam használni, mert nem ért el a 3. sata táp odáig a vinyókétól.
USB3 még várat magára (átalakító kábel úton) ami egyedül nem tetszik, az a műanyag előlap, én szentül meg voltam győződve, hogy az fém lesz. Ez visszalépés a Cooler Master Centurion házam után, annak gyönyörű fekete szál-csiszolt alumínium előlapja van.
-
BaLee
addikt
válasz zsolabacsi #38280 üzenetére
A hosszal nem lenne szerintem probléma, mert ott van még hely, a mostani házam hosszát mértem le.
Én is a 200R-nél lyukadtam ki, a Fractal Core 3000 lenne a befutó ha nem a tetején lennének a csatlakozói...
A 200R-el annyi a problémám, hogy állítólag USB3-as mindkét előlapi USB és átalakítót nem adnak hozzá így rá sem megy az USB2-es alaplapi csatlakozóra.Ilyen átalakítót amúgy lehet külön venni??
Gianninál 15500 még a 200R ára, nála rákérdeztem, ha ennyiért meg tudja hozni akkor szerintem a fentiek ellenére maradok ennél.
-
BaLee
addikt
Tudtok ajánlani valami jó szellőzésű házat, alsó tápos kialakítással max 44.5cm magasságban és 48cm hosszban?
Fontos még, hogy az USB és egyéb csatlakozók ne a tetején legyenek, mert számítógépasztalba megy és amiket fent írtam azok a max méretek.Árban olyan 20k-ig.
-
BaLee
addikt
Tudtok ajánlani valami best buy házat az alábbi paraméterek szerint:
- fekete színű
- táp nélkül
- normal ATX lap férjen bele
- legalább 3 5.25" hely a jó szerelhetőség miatt
- a lehető legolcsóbb legyen
(5-6k max)A hangsúly tényleg az árán van. Össze akarok rakni egy korrekt gépet eladásra, szinte minden megvan hozzá, csak egy ház kellene. Ezért fontos az olcsóság, mert amúgy sem egyszerű használt gépet eladni.
Az Asusnak van jó pár háza ebben az árkategóriában (5-6k) 2 év garival, azok mennyire használhatók?
Esetleg használtan van esélyem találni. Itt a PH!n meg a Vaterán sincs túl nagy választék...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest