- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
Üdv! Teljes plexi gépház oldallapot hogy lehetne megvédeni a karcosodástól? Még új minden, a fóliát se vettem le, arra gondoltam lefújom kívül belül átlátszó lakkal, vagy esetleg valami más praktika?
-
Tarill
őstag
Hozzávetőleg mennyivel drágább egy rendes üveg oldal/előlapos gépház egy sima plexisnél?
-
Tarill
őstag
üdv! XIGMATEK Frontliner házzal van valami tapasztalat? kicsit olcsónak találom de külsőre nagyon megfogott, mindent pont tud amire szükségem van és bejön külsőre is
-
Tarill
őstag
igaz végülis ha távvezérlőt adnak hozzá akkor valami ellendarab elektronikát is... 2 hete raktam össze egy gépet ugyan ilyen a házba csak nem rgb-s ventikkel volt hanem sima fehérekkel, annyira megtetszett és az ára se rossz hogy én is benevezek egyre de ha lehet akkor már színváltoztatósra
-
Tarill
őstag
Üdv! Olyan kérdésem volna hogy ha rgb-s házat veszek tehát a beépített ventilátorok színe változtatható ahhoz kell valami egyéb feltétel hogyműködjön? Pl alaplapra kell dugni az összes színváltós ventit vagy valami?
-
Tarill
őstag
sziasztok! ár/érték arányban lenne jobb választás mint egy corsair 300R 22k-ért?
-
Tarill
őstag
thermaltake commander MS-III és GS-III között van valami diffi?
-
Tarill
őstag
válasz skodasuperb #42478 üzenetére
jó hàt
-
Tarill
őstag
kicsit off, de nem tudjàtok hogy hàzat ipon küld-e pickpack pontra? az ablakos corsair 300r 22.5k èrt igen csak jo most bár dobozostól 50x50x50-nèl nagyobb...
-
Tarill
őstag
hy! ezt nézegettem: R300 kábelmenedzsmentje milyen? ajánlható ház? ami nagyon bejön benne az h a vga-hoz dupla ventit lehet rakni az oldallapra, meg jól is néz ki a ház
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
üdv! Tt Chaser A41 házról mi a vélemény? valami tágas jó kábelmenedzsmentes mégsem túl drága (de azért pofás) házat keresek egyéb ötlet? jobb lenne mondjuk egy 25k-s kategóriábol vagy alatta is
-
Tarill
őstag
ez mennyire reális ár? ill. kapható-e vajon?
-
Tarill
őstag
hy! keresek egy házat ami 20k alatt van de inkább a 15k-hoz közelítsen árban és tudja a következőket: jónak mondható kábelmenedzsment, procihoz vízhűtés ready, több 12-es ventihely meg értelmes anyaghasználat. és a corsair r200-at nézegettem, mi a vélemény? esetleg más?
-
Tarill
őstag
válasz TechArtist #39094 üzenetére
de mért? telorol nagyjából elolvastam de még megnéztem volna rendesen is, ShellKretor-al meg mit foglalkozol? túlságosan beleéli magát a rangjába talán annak is hiszi magát, a többi fikázó hsz.-en meg át kell nézni. a tápegységnél lévő porszűrőt kb 2 hetente kell(ene) takarítani annak ellenére h nincs kosz nálam még szívja össze a szöszöket, az első ventinél szintúgy, porszívóval 2 perc az egész nem tudom mit kell ebbe belekötni, a felső két ventihelyre kifelé fújóra be van rakva két venti és egy év alatt a vga meg proci ventije még porosodni se kezdett el annyira nem jut be kosz a házba. uh ezen fölös fenntakadni
rakd csak vissza szépen!
-
Tarill
őstag
hová lett a thermaltake commader ms 3-as logout cikk?
-
Tarill
őstag
hello! egy nagyon primitív kérdésem lenne alsó tápos házba hogy megy a tápegység? a ventije felfele néz vagy lefele? nekem lefele néz és van is ott rácsozás meg porfogó a ház alján csak most láttam egy képet amin felfele nézett a venti és úgy elgondolkoztam hirtelen hogy is van ez
-
Tarill
őstag
válasz #98593280 #29780 üzenetére
én sem szeretnék vitatkozni, csupán véleményeztem a házat, és határozottan örülnék ha csinálnál tesztet róla, Asgard Pro-t nem kaptam győrben és +2500 fuvardíj nem fért volna bele legelső tervem egy cm elite 310 volt de azt már neten sem tudtam beszerezni levették minden oldalól pedig rohadt jól néz ki, ez a ház volt, tetszett, győzött amire kell arra még talán sok is nekem...
-
-
Tarill
őstag
válasz #98593280 #29769 üzenetére
sajnos nem csináltam képeket a szerelésről... az MS I hez képest szerintem kinézeten kívül nincs sok különbség ezzel a kábelmenedzsmentes dologgal jön mindenki nem értem mit számít az h hol vannak a kábelek... nem nézegetek az oldallap alá egyáltalán nem zavar hogy látom a kábeleket... wiring space alatt nem tudom mit értesz...
-
Tarill
őstag
Üdv mindenki!
ma vettem egy Thermaltake commander GS III házat, nem is volt túl drága ~12.5k és határozottan meg vagyok vele elégedve szinte minden téren, anyag van benne nem nyeklik nyaklik (mint a régi codegen ) nekem tetszik is, ultra halk így a gép, a régi ház oldal nélkül ment annak azért volt hangja, vetem bele egy 12cm es cooler master ventit, beraktam előre nem volt semmi bonyolítás, simán ment az átszerelés is minden, egyedül a tápom kábelei voltak neccesek de toldozgatással leosztogatással minden sikerült
összességében szerintem jó vétel volt csak ajánlani tudom mindenkinek! ebben a kategóriában
-
Tarill
őstag
kábel menedzsment alatt azt kell érteni h van hely kialakítva a házban a kábeleknek h össze vissza eldugdossuk őket a ház lemezei alá mellé stb és nem látszanak?
-
Tarill
őstag
hello!
Thermaltake V4 Black Edition Mid Tower ilyen házzal van valakinek valami tapasztalata? vagy ti mit ajánlanátok max 12k-s keretből?
-
Tarill
őstag
... szerintem tök jól néz ki, és errőr a nyeklik nyaklik témáról meg annyit hogy ne várja senki sem hogy 5-ös acéllemezből fognak neki számítógép házat csinálni, a 3000ft os gaba házra is azt mondták h papír stb aztán összeraktam valakinek egyet és egész tűrhető volt egybe van stabil és nem rezonál sehol...
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
üdv! erről a házról mi a vélemény? [link]
-
Tarill
őstag
üdv lánynak ti milyen gépházat vennétek? 10-e alatt valami fehéres v nemtudom (ökörségek most nem kellenek)...
-
Tarill
őstag
hello! tudnátok ajánlani egy egyszerű atx házat (iponról) nem kell semmi extra csak ne valami szar legyen ami összecsuklik, meg az első usb-t ha bekötik agyonvág a 220 stb... hanem valami normálisabb de minél olcsóbb lehetőleg
-
Tarill
őstag
sziasztok! tudnátok mutatni nekem teljesen átlátszó gépházakat? tudom hogy vannak mert már láttam élőben is csak én nem találok. lehetőleg földi ára legyen köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek