-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
Bodz
Jogos. Viszont úgy vagyok vele,hogy ha már úgyis beépítésre kerülnek a vga/cpu/cooling hardverek,akkor biztosra megyek,s legyen egy olyan házban,ahol tényleg nem lesz problémám. Nem szívesen cseréltem volna én se házat. Viszont nem szeretném azt se,hogy a hőmérséklet esetleg a PB 600-ban nem lesz a cpu-nak kedvező és akkor megint mehet az átépítés.
Azért köszönöm.chopin42
Úgy néz ki,hogy marad az általad ajánlott. Minél többet utána olvastam,annál jobban meggyőzött.S a méretei tökéletesek a számomra. Az eleje egy kicsit ki fog lógni,bár az az RGB miatt még jól is fog kinézni[ Szerkesztve ]
-
Selynelar
aktív tag
válasz bundaska #71955 üzenetére
Hello,
A következőben kérném a segítséget. Egy házcsere lenne kicsit jobban szellőzőre,mivel tervezek egy rtx 2080-at és egy i9 9900k-t beépíteni. A helyzet,hogy most Pure Base 600-am van s egy másik fórum-on felhívták rá a figyelmem,hogy az tele lesz fűtve ezzel a vga-cpu kombóval. Ha lehetséges,akkor ugyanazokban a mértekben kellene,ami a Pure Base-m (hely hiányossága miatt). Van is pár kiszemeltem. Kérdezném a véleményeteket vagy szívesen várok tanácsokat. Valószínűleg egyébként vízhűtés lenne benne,de egy dark rock pro 4 is megfordult a fejemben. A Vga 3 ventis lenne.
Corsair Carbide Series 300R-effelé húz nagyon a szívem
Fractal Design Meshify C Mini Dark Tempered Glass- Ő tetszik,viszont van egy blueray író,mely jó lenne,ha megmaradna
Fractal Design Focus G Gunmetal Gray
Phanteks Enthoo Pro M SE Tempered Glass - épp,hogy befér,ahova tenni szeretném.Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest