- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Burt1793 #43825 üzenetére
A 92mm-es venti mondjuk valóban aggasztó. Rég volt i5-m, most egy i3 van dedikált VGA nélkül (ehhez jó lehet). Ha szerelni kell, az nem gond, nem túl gyakori. Később lehet, hogy lesz egy i5 és egy kisebb VGA (HD7750 szint környéke). Nagyjából ez a maximum konfig. HDD és SSD mindig csak 1-1 db. ODD nem kell.
120-as ventikkel az Anidées lenne a legkisebb szigetelt. Nem tudom mennyire lenne problémás a felső tápos megoldás. Ezzel nyertünk -1 lyukat a házon, de nem tudom mennyire fűtené be a gép a tápot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drunkyboy #43823 üzenetére
Nincs gondom az egyszerűséggel. Az ilyeneket szeretem (egy SS Raven nem is jöhetne szóba, pedig szép). A Nanoxia szinte Fractal. És az utolsó két házam Fractal volt (R3, majd Define Mini). De legalább a Nanoxiának már az oldalán nincs ventilátor hely (soha az életbe nem használnám). Anidées-nek csak elől-hátul.
Egy Lian Li PC-V360 lenne király szigeteléssel (felső venti hely nélkül). Mondjuk akkor már drága lenne. Keskeny, nem vészesen magas, bár mély. Egy darab 5.25-ös férőhely, alatta egyetlen power gombbal.
Vagy egy Corsair Carbide 330R mATX méretben. Vagy egy NZXT H230.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drunkyboy #43819 üzenetére
Egyenlőre én is ennyiről tudok, ráadásul az Anidees legközelebb csak az amazon.de-ről szerezhető be (ami nem gond, kérdés a szállítás kltsg).
A felsoroltak közül nekem a Define Mini van épp.
Egyébként szerelmes lettem a Silverstone FT03-ba. Aztán megláttam az árát és kijózanodtam. Ráadásul a HDMI kábelem igen merev (és hosszú), így utána is néztem rögtön, hogy a csatlakozó és a kuka teteje fölött mennyi hely van. Csak 7 cm, ami lehet kevés vagy kábel törést okozna (esetleg elgörgíti a HDMI kimeneti csatlakozót). Tudom nem szigetelt, de ez a unique külső.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #98593280 #43803 üzenetére
Mindenképpen szigetelre szeretném cserélni a Define Mini-t. Ez is az, de szemből a bal oldal nem is szigetelt. Ráadásul csak a nyitható előlap és a jobb oldala, illetve a tető és bal oldal ventilátor rácsai. Megcseréltem a két oldalát, nem éreztem jobbnak (jobbról az asztal egyik lába veszi körül). Tudom lehet kapni oldallapra ragaszható szigetelő eszközöket, de nem szeretnék foglalkozni ennek moddolásával. Meg is van már annyi ideje, hogy egy kis változatosságra vágyom. A WD Green HDD cseréje Black-re által is hangosodott a gép. 2-3 méterre az ágyból sajnos hallom éjszaka. És sajnos az az idő is elmúlt, hogy hangból meg tudom mondani, hogy megy a gép vagy sem. Anno volt egy R3-m, de kissebbre váltottam, így lett Define Mini és miután átköltöztem az R3-ból a Mini-be, hangosabbnak véltem ezt.
Miért, mivel mérjem a hangját?
Hangszigetelt házat én fix ventikkel tesztelnék (fix fordulaton), mert így ilyen oldalról nem sok értelme van a tesztnek, különböző ventilátorokkal. Így csak a kész terméket teszteled, nem a hangszigetelt ház ezen funkcióját, ami ezáltal nem is mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #98593280 #43764 üzenetére
mATX méretben miket javasolsz (a legjobban hangszigetelt)? Jó ideje ilyen méretű lapom van és nem is szeretnék nagyobbat. Gondoltam az ATX-es házak hűvösebbek és hangszigeteltebbek. Tehát egyenlőre nem vetem el az ATX-es házat ötletét sem. Feltéve, ha az nem 60 centi mély.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki fel tudna sorolni a 2-3 legjobban hangszigetelt hazat? Minden mas szinte mindegy (IGP-s gep).
-
törölt tag
Meghirdettem a Define Mini-m. De még nem tudom mi lesz helyette. Ha elviszik, akkor egy ideig a földön lesz a PC. Néhány hete is nézegettem házakat, de akkor abbamaradt. Viszont most lecseréltem a WD Green HDD-t egy WD Black-re és újra elkezdtem nézni házakat. Hangos. Tehát ami jobban hangszigetel és esetleg ami jobban nyeli a HDD rezgéseit, mint a Define Mini (túl érzékeny vagyok). Mit javasoltok ilyen célra mATX méretben? A SilverStone TJ08 vajon hogyan viszonyulna hangszigetelés tekintetében a Define Mini-hez képest? 30k fölé nem nagyon szeretnék menni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #98593280 #42987 üzenetére
PS07 teszt. Igaz Prodigy-vel, ami egy Phenom.
Azt nem értem, hogy az én nagy házam miért szerepel rosszabbul CPU, GPU tesztben, mint ezek a kis házak. Ennek mondjuk örülök, mert valami ilyesmit szeretnék a Define Mini helyett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tippeket szeretnék kérni a topic címének ügyében. BitFenix Phenom mATX-nél tud valaki kisebb mATX házat?
Konfig:
Seasonic G Series 360 táp (nem akarom cserélni)
Majd valami mATX-es B85 lap lesz egy i5-4570-val (még nincs meg)
1db SSD, 1db HDD, több nem kell, még ODD sem
VGA kártya 50k-nál komolyabb sosem lesz, CF pláne nem (most egy 7790 üzemel)Most egy Fractal Design Define Mini-m van, de tapasztalom, hogy óriási...
(#42978) BomiBoogie
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások