- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz F_Zolee #48182 üzenetére
Ilyen Hexa+ táphoz még nem volt szerencsém, a sima Hexa-nak viszont, főleg a 400-snak nagyon rövid a kábelezése.
Viszont a weboldal azt írja, többek között ezen javítottak:
"Improvement :
Compared with HEXA series, HEXA+ series is with longer length of 24 Pin also 4+4 Pin cable, it’s much convenient for you to assemble."Kérdés az, hogy mennyivel...
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
zoltan6
őstag
válasz F_Zolee #48186 üzenetére
nem egy olyan nagy összeg ám egy táphosszabbító kábel nekem fsp hexa 500-ashoz is kellet,ideglenesen én is az alaplap tetején vezettem el,de még úgy is csak feszülve ért oda,és csúnya is volt.
-
-
válasz F_Zolee #48184 üzenetére
hát nem tudom pontosan mekkora a tápod ezen kábelei, de én a vga alatt szoktam megoldani az ilyet...
szerintem majdnem mindegyik alsó tápos háznál fenn áll ez a jelenség.
a táp vételekor érdemes erre is odafigyelni, de ha adott már a táp, akkor így szoktam megoldani:
bele rakom az alaplap fölé, a vga alá, a pci-e port elé és a ház közötti részre ezen kábelt, úgy elszokott épp hogy érni a csatiig...
remélem érthető ami írtam
de ezen a képen jelöltem hol szoktam elvezetni, lehet nem a legjobb megoldás, de működika kép csak tájékoztató jellegű
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz F_Zolee #48182 üzenetére
szerintem ott nem a 24 pin-el lenne gond hanem a 4+4 pin, ami külön megy a cpu-nak
nálam az szokott kevés lenni, mivel a jelenlegi és az előző lapomon is fenn van a cpu felett ez a csati.
ahhoz nekem kellett vennem toldót a jelenlegi házamba...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Sdi
addikt
válasz F_Zolee #8150 üzenetére
Nekem egy Samu F1-em van, de annak nem igazán szoktam hallani a hangját, nem tudom, hogy ez a ventik miatt van-e. Nem túlzottan hangos a házam, mert arra allergiás vagyok, aludni is tudok mellette / kb. 1,5 méter /.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz F_Zolee #8147 üzenetére
Nem túl hangosak a ventik, de azért "hallhatóak". Van olyan verziója, amelyiknek szabályozható az oldalventije, de sajna van olyan is amelyiknek nem. Nemigazán tudom, megnézés nélkül hogy lehet eldönteni, mert a típusszámuk azonos.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
sgergi
veterán
válasz F_Zolee #5921 üzenetére
Nem feltétlen. Ha nagyon pörög, akkor hangos, ha le van szabályozva, akkor nem szállít túl sok levegőt. Ezenkívül teljesen tönkreteszi a belső légáramlást (előlről-hátulra). Viszont megvan az az előnye, hogy kicsit azért mindenhol keveri a levegőt, így sehol nem szorul meg a meleg.
Összeségében én inkább egy jól kialakított elől be, hátul-fölül ki kialakítás melett maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.