Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Trackball/hanyattegér topic
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatol
csendes tag
-
hatol
csendes tag
Sziasztok,
Új gépet raktam össze, a régit megörökölte a család, így nem szedtem ki belőle az Audigy2 ZS-t. Bár kicsit örültem is, hogy megszabadultam tőle, elég sok driver gond volt vele.
Adott tehát a kérdés, mi legyen az utód, ami újabb jó pár évet kiszolgál majd.
-Az alaplapon a PCI és a PCI-Ex ×1 es hely is közvetlenül a vidkari mellett van.
- Távolabb csak PCI-ex ×8-as, ×16-os helyek vannak, bár egy PCI expresszesnek a szabány szerint ezekben is működni kellene, vagy ez csak az elmélet?
- 20-25e nél többet nem nagyon szeretnék szánni rá
- A felhasználás zene, játék, film kb. ebben a sorrendben
- Menjen rendesen Win7 x64 alatt
- Én az X-fi titanumot és a xonar d1(x)-t nézegettem, de más javaslatra is nyitott vagyok.
- A xonar d2x-et nagyon ajánlották, dehát az már egy más árkategória, nem tudom megérné-e, illetve olyan áron lehet, hogy van annál jobb is.Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest