Hirdetés
- Trackball/hanyattegér topic
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetr86
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség hankártya választásban. Játékra és filmezéshez kellene, zenét inkább Sennheiser fülesen hallgatok. Mi a legolcsóbb, de még jó 5.1 hangzást biztosító kártya? Xonar DS esetleg? Korábban volt Xonar D1-em és meg is voltam vele elégedve de akkor még az 5.1 nem volt szempont (nem is használtam 5.1-es rendszert vele).
OFF: Ha esetleg tudnátok 5.1-es hangfalrendszert ajánlani azt is nagyon megköszönném. Privátban is jöhet nyugodtan. Az árhatár a kártyára 15e körül a hangfalakra 20-25e. Kis szobába lesz szóval nem kell,hogy nagyon "hangos" legyen.
Előre is köszönöm mindenkinek! -
Peetr86
tag
Üdv,
Ráuntam az alaplapi hangkártya okozta iszonyatos alapzajra így szeretnék egy jó minőségű hangkártyát. Komolyabb zene hallgatásra, készítésre kellene, 5.1 , 7.1 nem fontos, csak tiszta és erősteljes hangzás legyen.
Mit tudtok ajánlani?Bocs, ha volt már ilyen/ehhez hasonló kérdés korábban, nem volt időm visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest