Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
Alaplai cuccnak szoftverében nincs equaliser? Hogy "behangold"?
Én pl Asus Strix Raid Pro -t vettem 44k-ért.
Hááát...
Fülesnek Roccat Kave Xtd 5.1 analóg-om van.
Hangtechnikának Thomson Dpl 570, (tuningolt) erősítő (srácok szervízben megmókolták, hogy vígan elbírja az 1500W-os passzív mélyt, + kicserélték végfokokat, eztazt ) + Videoton DC2550 hangfalak + sk center (így van 5.1).
Akkora nagy minőségbeli különbséget nem tapasztaltam. Ok, szebben szól egy fokkal, tisztább, magasak szebbek, a mély erősebb.
De hogy 44k-ért EZT kapjam? Ez nekem csalódás volt. Szvsz nem ér még 10k-et sem.
Pedig flac-eket hallgatgatok, játszadozok, vagy BR film.
Az viszont zavar, hogy egyszerre 3-4 hangforrás (sőt már 2 után) "berecseg. Pedig le van véve 16bit, 44kHz. Alaplapin pl vígan megy recsegés nélkül is 24bit, 192kHz akár 3-4 hang is. (Böngésző yt, game, zene, stb.) Hangkarinál, ha már játék mellé benyomok pl yt, elkezd sercegni, mint az olaj a tűzön. Vicc. De hogy miért?
Gondolkodtam erősen az eladásán gépfejlesztés miatt, de most félretettem az upgradet. BF előtt még lett volna rá lehetőségem, meg pár cucc akciós volt. Most drágább lenne minden.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
nagyúr
Creative Z vagy ZX-et csak ajánlani tudom.
Én egy viszonylag új lapot használok (Z390 Phantom Gaming 7) amin 1220-as chip van de ég és föld a különbség a Creatíve javára.
És ez nem is egy drága kártya, én pl a ZX-et 15-ért vettem itt az aprón.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Alza.
Ma jött helyette a csere, most tesztelgetem. A Musiland MX04-nek szvsz tisztább hangja van, az X-Fi-ba viszont több a kakaó.
Igaz, egyelőre még a win által felpattintott driverrel megy, úgy látom Creative-éknál nem olyan egyszerű másikat ráerőszakolni.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A mélyátvitele nagyon jó, érezni is rendesen ha olyan jellegű zene megy. Már a külső Audigy is elsöprő ha a mélyátvitelt nézzük, itt az 1 Hz- es válaszjel is csak 0,5 db- t esik. A HD pedig fülre még jobb. Könnyebb kezelni mint egy belsőt, általános PnP- ként is szól, tehát Win7 (vagy nagyobb), Linux gépekbe dugva, azonnal szól, telepíteni sem kell - itt mindegy mennyi és milyen más hangkártya van még telepítve az adott gépre. Hátránya a Creative betegség - ha a programjait is szeretnéd akkor le kell pucolni az előző hangkártya telepítéseket (a registryből is), különben nem települ, vagy ha felmegy akkor sem indulnak rendesen a utilok.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
-
Tim82
félisten
Érdemes a gyári szoftvert feltelepíteni vagy ha nem akarom a hangszín szabályzást és különböző effekteket használni akkor ez így is tökéletes?
Így is tökéletes.
A második kérdésem, hogy ha van az alaplapomon...
Mivel elég jó minőségű az X-Fi HD USB kábele, nem hiszem, hogy javítana bármit is az esetleges "zajosságon". (Tapasztaltál egyáltalán ilyesmit? Mert én nem.)
Annyi haszna van, hogy USB kábelről nem tudja "natívan" a 44,1 KHz-et (resampling-et alkalmaz), optikai kábelről meg tudja. Mondjuk ezzel kapcsolatban csak csatlakozni tudok Bodz fórumtárs véleményéhez. [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
snecy20
nagyúr
-
Tim82
félisten
A 6,3 -> 3,5 mm átalakító fejhallgatók gyári kelléke szokott lenni tudtommal, legalábbis én nem tudok róla, hogy hangkártya/DAC mellé bármelyik gyártó adna.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bodz
nagyúr
Ilyen a Solo. Ezzel igy egyutt tudsz elni?
Szoval egy kellemes hangu dac osszessegeben, csak fulessel vannak inkabb hianyossagai, de meg ezzel egyutt is jobb, mint a dgx.
Ritka szigoru hangulatban voltam, mikor irtam rola.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Meg lehet, ezért is kérdeztem, hogy mennyit szeretnél költeni. Amúgy te mondtad, hogy sztereo legyen, na a Musiland az... Sok esetben egy Xonar DG, Soundblaster Play is előrelépés lehet akár.
(#15916) Primary92: Az U7 jobban szól az X-Fi 5.1-nél, sőt a Soundblaster Omni is.
-
RetepNyaraB
veterán
Ha sztereo kell, akkor jobban jarsz egy külsövel. Musiland 01-02 /hasznaltan) lever barmilyen belsö kartyat es meg is kaphatod ennyiert.
----------Amugy meg jo lenne egy temaösszefoglalot szerkeszteni, ha valaki ert ilysmihez, mert igy meguszhatnank a naponta 300X leirt ugyanazt-------------
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest