Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
laci921225 #21550 üzenetére
Szia - ahogy olvasom - ezeknek egyike sem helyes működést befolyàsoló tényezők - sztem csak beállítási gondjaid lehetnek..! Op. rendszered mennyire régi..? Biosban kikapcsoltad esetleg az alaplapi hangkàrtyát..? Profilokat àllíthatsz be többet - sztem sajnos kapcsolgatnod kell - magától nem fogja tudni mit szeretnél; a spidif hogy vilàgít - a szoftverben van előtte egy pipa, azt vedd ki - de amúgy nem hangzàs befolyásoló..! A fél hangerőt jàtéknàl nem tudom mire vélni..!
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
laci921225 #21448 üzenetére
Abszolút működik a kettős dolog az U5-nél - igaz nekem U7-em volt de ugyanaz a szitu - rádughatod mindkettőt és a szoftverében vàlthatsz bármikor kimenetet..!
Belső hangkártyába pedig ajánlott a keretedből a SB Z - persze hasznàltan..! -
laci921225
csendes tag
válasz
laci921225 #21445 üzenetére
Esetleg néztem az ASUS XONAR U5-t hangkártyát.
erre hogy tudnám csatlakoztatni a 2.1-es hangrendszerem? (Logitech Z623) plusz a HyperX Cloud fülest egyszerre hogy csak váltani kéne mikor melyik szóljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest