Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #15663 üzenetére
Akkor van értelme a kártya cserének, ha analógon kapcsolódsz a hangkarihoz. Digitálisan nem számít, mert csak továbbít a kártya nem csinál a jellel semmit.
-
varmi2
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #15661 üzenetére
Ha továbbra is optikán akarsz kapcsoldni, akkor felesleges lenne a váltás.
-
Bodz
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #14200 üzenetére
Csak a dac chipek összehasonlításának nincs értelme. Egymás mellett meghallgatni a 2 kütyüt, na annak van értelme.
(#14201) CoroStar86: Utóbbinak olyan jó az erősítő része, hogy összefossa magát a 990 Protól.
Elszabadulnak a mélyek, zavaros lesz a hangkép, borzalmas. Egyébként, ha 5.1-es cuccott szeretnél, akkor hogy merült fel az X-Fi? Az csak sztereó.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
HUNNIA1920 #13017 üzenetére
Nekem kellett egy bios reset az STX-hez, mert elegge megzavarodott töle minden. Az helyre rakta rögvest.
-
zoldy
tag
válasz
HUNNIA1920 #12958 üzenetére
Heló!
Ha mindenképp olyan külső kártya kell nekem amin van szimmetrikus out akkor érdemes a legolcsóbbat megvennem? Vagy elfogadható az a hirtelen összerakott teóriám miszerint ha egy külső kártya már tud szimmetrikus jelet alakítani akkor a minősége már nem lehet olyan rossz.
-
fradi81
veterán
válasz
HUNNIA1920 #9487 üzenetére
Olcsóbban is össze lehet hozni, használtan. [link]
-
fradi81
veterán
válasz
HUNNIA1920 #9470 üzenetére
Attól függ mennyi a keret, front hangfalpár + erősítő kb 100K-tól kezdődik, ezt egy 2.1 csak a dübörgésben múlja felül, másban messze elmarad.
-
SOAD19
addikt
válasz
HUNNIA1920 #9470 üzenetére
Itt szerintem biztos tudnának ajánlani valami jót. Én anno is gondolkodtam, hogy venni kellene egy tűrhetőbb aktív hangfalpárt (amihez ugyebár nem kell erősítő, mert alapból be van építve a a dobozba)
Zenére a sima 2.0-ás sima sztereót ajánlják, ha jól tudom. Az ST/X árából nagy valószínűséggel már sokkal jobb hangkeltőt kapnál a Logitechnél. Nagyobb előrelépés lenne, mintha kártyát cserélnél. De, kérdezz rá az adott topikban. Mondjuk az is kérdéses, hogy melyik eszköz miatt akarnál fejleszteni. A fejes alá szeretnél fejleszteni, vagy a hangfalas Logitech-ből szeretnél-e többet kihozni. Ha a hangfalas rendszert szeretnéd fejleszteni, akkor én inkább a hangkeltőt cserélném. -
SOAD19
addikt
válasz
HUNNIA1920 #9456 üzenetére
Amúgy lehet nem is biztos, hogy észlelnél előrelépést... A Logitech hangfalszetthez szerintem elég a mostani kártya is, bár nem tudom milyen fejesed van...
-
Orgi
addikt
válasz
HUNNIA1920 #9454 üzenetére
Szerintem neked nem érné meg egy STX-re váltanod arról... zenére egy Essence One vagy hasonló cucc lehetne előrelépés, inkább a DAC topicban kérdezz rá szvsz.
-
fradi81
veterán
válasz
HUNNIA1920 #9456 üzenetére
[link]
Szerinte STX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest