Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ja valami én is ilyenre gondoltam. A lóvé is meglenne a gépre nem tenné sírba a családot, meg amúgy is az én pénzem csak a hozzáférhetőség van lekorlátozva de azt nem lehet mondani hogy csak a játék miatt kell mert akkor azt mondják, hogy hülyeség. Bonyolult ez. Független vagyok már otthonról csak anyagi értelemben nem. Dolgozni dolgozok sokat de az a rezsire elmegy szóval passz. Lényeg a lényeg, hogy akkor megeszi a táp a motyót és azt meg megveszi a mumus aki szétsült cuccokat reggelizik kb. 5 ezerért.
Ennyi. Kösz szépen.
Tudom én is, hogy gáz ez így. De hiába van meg az anyagi keret a gépre vagy bármi másra nem lehet vele élni mert más a gondolkodás mód. Nem arról van szó, hogy elkényesztetett kölök még ezt is ki akarja csikarni. A mostani gépet is én pakolgattam össze nagyrészt. Csak annyi, hogy muszáj trükközni mert ha őszintén nyitok akkor a nézetkülönbségek miatt vagy elhajtanak, vagy pedig úgy valósul meg a dolog, hogy minden lesz benne csak örömöm nem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest