Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
greenfairy #22825 üzenetére
Egy kíméletesebb fejhallgató azért nem árthat a rosszabb felvételekhez, attól függően hogy milyennek találod az SR-009-et. A HD250II-ben számomra az a jó hogy az új erősítővel egy teljes hangsávot lefedő teres, részletes, elég jól kiegyenlített hangzást kaptam ami egyáltalán nem fárasztó, nem okoznak neki gondot a régi felvételek. A kifejezetten sziszegős dolgoknál van egy pici ércesség amit nagy ritkán észre lehet venni ha a felvételben maradt de ez kell is egyébként a hangszerek által keltett magasak nem lennénk ilyen jók (A Creek ezt úgy oldotta meg hogy erőteljesen vágott a magasakból ami a teret is összehúzta). Talán még egy Cardas kábellel később megpróbálkozok mert lehet hogy azzal még jobb lesz de ennél sokkal többet nem hiszem hogy ki tudok hozni belőle.
A Qualia-nak óriási a tere és a felbontása meg gyorsasága de a sziszegősen felvett felvételekkel nem kellemes élmény amennyire lehet el van mozdítva a finomság irányába a hangzás de ez sem tűnik elégnek. Próbáltam sokat állítgatni de a magas mindig ugyanolyan maradt, talán szimmetrikus módban több lesz a mély és akkor lejjebb tudom venni a hangerőt de tartok tőle hogy sokkal jobb már nemigen lesz. Valószínűleg a fülformának is erőteljes köze lehet a hanghoz és egyszerűen nem vagyok kompatbilis vele.
Előbb utóbb hangfalat is tervezek majd de ott az a gond hogy ha egyszer kiválasztok valamit akkor már sokat nem tudok rajta alakítani, míg a fejhallgatók között viszonylag könnyű váltogatni (persze érdemes előtte kiépíteni rá a dolgokat, itt hibáztam korábban és ezért is van hogy van olyan amit már megbántam hogy eladtam).
Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged