-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! a PMW3327 milyen szenzornak számít? Jó vagy rossz?
-
Garsza
veterán
És egy ilyen? Asus Gladius II Origin Felujjított 15000 HuF
Túl nagynak számítana? Vagyúgy általánosságban nem ajánlottak az Asus egerek? -
Garsza
veterán
Helló!
Segítség/ajánlás szeretnék kérni.
Hosszú évek óta 7 - 8 egy Asus ROG GX1000 egeret használok, betévedtem a topikba és elgondolkodtam a cseréjén. Jól működik de mondom hátha hozna számomra előre lépést FPS játékokba egy újab modernebb egér.
1. 20 000 HuF
2. Igen
3. Igen
4. Játék(változó milyen jellegű) netezés
5. Fingertip
6. 17cm
7. pontos számot per pill nem tudok, de kb. 5 - 6 cm mozdulat lehet egy teljes fordulat jelenleg játékban.
8. Jó volna ha az Asus ROG Strix szeriájából tudnátok ajánlani valamit (funságom miatt), Hüvelyk újnál min 2 gomb (de ha többb jobb), dpi állítási lehetőség gombbal. -
Garsza
veterán
válasz
WolfheartGR #22234 üzenetére
Akkor ez a fórum minek van azzal a címmel hogy Milyen egeret válasszak. Ha csak anyit tudtok tanácsolni olvassam el az első HSZ-t? Ahol szerepel 20 db. Egér kb. És jópárat már nem is lehet kapni.
-
Garsza
veterán
válasz
WolfheartGR #22231 üzenetére
De mivan ha nekem a első hozzászólásból egyik egér sem jön be kül alakra.
Nem hiszem el hogy a kismilió egér tipusból az a pár darab hasznàlható csak normálisan. És csak az a pár darab ajánlott. Elolvastam amúgy az első hozzászólást. -
Garsza
veterán
válasz
WolfheartGR #22225 üzenetére
Kösz az értelmes hozzászólást.
-
Garsza
veterán
Helló szerintetek a linkelt két egér közül melyiket érdemesebb megvenni? A Recon ban Avago ADNS-3090 szenzor van ami ajánlott, az Asus -ban nem tudom milyen van. Elsősorban FPS játékra használnám.
Jelenleg CM Storm Sentinel Advance -t használok de olyat vettem észre rajta mostanában hogy pozíciót téveszt függőlegesen akár egy fél képernyőnyit is elugrik néha a kurzor és nem tudom mi az oka ha nem sikerül orvosolnom akkor mást vennék helyette. -
Garsza
veterán
Helló CM Storm Sentinel Advancs egerem van és mostanában olyanokat csinál hogy mikor húzom vízszintesen keresztbe akkor néha az egér mutató függőlegesen elmozdul és ott marad és onnan megy tovább keresztben.
Arra gondolok pontosan hogy elkezdem az egér mutatót húzni például a képernyő közepén és egyszer csak átugrik a képernyő tetejére. A hiba független attól hol helyezkedik el az egér az egérpadon (méhsejtes fekete Gigabite). Mi lehet ennek az oka? Tuddom nem ide tartozik de hirtelen ezt a topikot találtam. -
Garsza
veterán
Heló szeretnék venni egy Gemer egeret. Csak fogalmam sincs hogy milyet vegyek Árban maxolyan 18000 HuF ig gondoltam tudnátok javasolni valamit? Jelenleg A4Tech X-718F egerem van. Meg abban szeretnék még segítséget kérni hogy az alátét mérkája tipusa mennyit nyom a latba. Mert jelenleg valami névtelen fekete egérpadom van. Ha fontos váltami aszt is bele kell kalkulálni az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest