Hirdetés
- Video digitalizálás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz01
csendes tag
Megpróbálok majd akkor feltölteni eredeti videót is. Ezeket egyébként nem tömörítettem, az mts-eket raktam fel a youtube-ra, tömöríti az saját maga...
Egy konkrétumot tudok mondani ami alapján jobbnak gondolom ennek a képét: tesztek
ennyi.
Tapasztalatom egyikkel sem volt, a videók kb egyformának tűntek. De a tesztek elég egyértelműek voltak, ezért feltételeztem hogy rosszabb semmiképp sem lesz mint a másik kettőé... Előnye még a többivel szemben az 1080/50p és az SDXC támogatás.
Amin talán még javítani lehetne, az a kijelző felbontása és mérete, bár ez nem túl lényeges.
A 3D-ről nem tudok semmit, engem nem igazán érdekel. -
-
Tomix24
addikt
Na, sikerül megnéznem mindkettő sample csomagot, köszönöm a feltöltést.
Popcorn a-200 és 1080i-s lcd tv-vel hajtottam az összehasonlítást végre a hibamentesség miatt. Csak a kiváncsiságom hajtott az összehasonlításhoz.A Samsung-om kicsit színesebb szinvilágot ad, és kissé rikít is a hasonló őszi nappali felvételeknél néhol, de én ilyen szinmániás is vagyok, úgyhogy a mérleg a Samsung felé dölt egy kicsit.Majd összeségében nézve ,minimálisan, de jobbnak találom a Canon lencséjét, a széleken lévő enyhe torzítás hiánya miatt.
A szürke hártyázás a szobában, a sötétebb bútoroknál, illetve kevesebb fénynél ugyanolyan, de szerintem ez a cmos rendszernél, márkafüggetlenül teljesen normális. Éjszakai felvétel gondolom nem túl jó látvány itt sem.
A virágnál a fókusz tényleg érdekes volt, ilyenkor érdemes a Touch Focus funkciót használni, vagyis az lcd-n tartsd az újjad a virágon, ezzel segítve a fontosabb részt a képen.
Az árát most néztem az árgépenA gyártónak szánom ezt, aki ennyiért adja:
Reálisan nézve ha 80K egy Samsung H200 , akkor a plussz képminőségért a Canon-ért 90-100.000Ft-ot kellene kérniük...[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Senki nem mondta, hogy ez profi kamera!
Ezek szerint a saját magad által linkelt cikk címét sem olvastad el??Canon-nak sokkal jobb a kepfeldolgozo rendszere!
Kérlek, ezt támaszd alá valami konkrét cikkel, teszttel!! Miért jobb sokkal?A samsung nem tudja az AVHCD technologiat! Csak mpeg4-et apro kulonbseg de megis nagy...
Most akkor apró különbség vagy nagy? Egyébként ezt is magyarázd meg, hogy az AVCHD(!) mennyiben jobb az MP4-nél. Ugyanis csak annyi különbség van közöttük, hogy az AVCHD-ben AC3 kódolású a hang, az MP4-ben AAC.Es kerek mindenkit alaposan gondolja at mit fuz hozza a forumhoz ez nem vitaforum, azt nezze az xxxx csatornan
Mi vaaan??[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Elolvastam ezt a cikket, de nekem nem igazán jött le, hogy mitől olyan profi ez a kamera. 1 szenzor, 10x zoom, a slashcam-en csak 5%-kal kapott több pontot, mint a H204-es Samsung. Viszont majd 2x annyiba kerül, amit szerintem nem ér meg. Mondjuk azt sem értem, hogy 32 giga memória mellé minek kell még 2 SD foglalat, ha az akksi a belső memória felét kitevő anyag rögzítésére sem elegendő.
Az ár/érték aránya sokkal rosszabb, mint a Samsungé. Sajna a samplét nem tudtam megnézni, mert nekem 11k-val tölt a megáról, és több mint 10 órát ír a FF. -
gulyasa
őstag
Akkor te "HŐS" vagy...
A "lelkes újonc" megszólításodra és az írásod hangnemére csak azt tudnám ajánlani neked - mint több éve regisztrált, "fanatikus tagnak" -, hogy elolvashatnád a fórumszabályzatot.
Különösen a moderációs részben a tiltott dolgokat.
Oké?("amit tiltunk fórumunkban::
...
- minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat.") -
andorra
őstag
Aki viszont tenyleg kompromisszumok nelkul akar videozni az gyujtson profi kamerara...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ott is kellenek kompromisszumok. Pl.: jó megvilágítást pl. csak megfelelő stábbal és a hozzá tartozó eszközkkel lehet kivitelezni.Kérdés, hogy a két kamerával, amelyekről szó volt (és nem tudunk jobb érvet felhozni a köztük lévő különbségre mint hogy kicsit más kategória, ami az árából is látszik) készült felvétel között, van-e látványos különbség? Gyanítom, hogy nincs. Vagy ha mégis, az indokolhatna esetleg egy ennyivel nagyobb befektetést. Mellesleg rövid ideig volt nálam Pannasonic HD60, én zavaró ventillátor zajt nem észleltem.