Hirdetés
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz01
csendes tag
Megpróbálok majd akkor feltölteni eredeti videót is. Ezeket egyébként nem tömörítettem, az mts-eket raktam fel a youtube-ra, tömöríti az saját maga...
Egy konkrétumot tudok mondani ami alapján jobbnak gondolom ennek a képét: tesztek
ennyi.
Tapasztalatom egyikkel sem volt, a videók kb egyformának tűntek. De a tesztek elég egyértelműek voltak, ezért feltételeztem hogy rosszabb semmiképp sem lesz mint a másik kettőé... Előnye még a többivel szemben az 1080/50p és az SDXC támogatás.
Amin talán még javítani lehetne, az a kijelző felbontása és mérete, bár ez nem túl lényeges.
A 3D-ről nem tudok semmit, engem nem igazán érdekel. -
-
Tomix24
addikt
Na, sikerül megnéznem mindkettő sample csomagot, köszönöm a feltöltést.
Popcorn a-200 és 1080i-s lcd tv-vel hajtottam az összehasonlítást végre a hibamentesség miatt. Csak a kiváncsiságom hajtott az összehasonlításhoz.A Samsung-om kicsit színesebb szinvilágot ad, és kissé rikít is a hasonló őszi nappali felvételeknél néhol, de én ilyen szinmániás is vagyok, úgyhogy a mérleg a Samsung felé dölt egy kicsit.Majd összeségében nézve ,minimálisan, de jobbnak találom a Canon lencséjét, a széleken lévő enyhe torzítás hiánya miatt.
A szürke hártyázás a szobában, a sötétebb bútoroknál, illetve kevesebb fénynél ugyanolyan, de szerintem ez a cmos rendszernél, márkafüggetlenül teljesen normális. Éjszakai felvétel gondolom nem túl jó látvány itt sem.
A virágnál a fókusz tényleg érdekes volt, ilyenkor érdemes a Touch Focus funkciót használni, vagyis az lcd-n tartsd az újjad a virágon, ezzel segítve a fontosabb részt a képen.
Az árát most néztem az árgépenA gyártónak szánom ezt, aki ennyiért adja:
Reálisan nézve ha 80K egy Samsung H200 , akkor a plussz képminőségért a Canon-ért 90-100.000Ft-ot kellene kérniük... -
air
nagyúr
Senki nem mondta, hogy ez profi kamera!
Ezek szerint a saját magad által linkelt cikk címét sem olvastad el??Canon-nak sokkal jobb a kepfeldolgozo rendszere!
Kérlek, ezt támaszd alá valami konkrét cikkel, teszttel!! Miért jobb sokkal?A samsung nem tudja az AVHCD technologiat! Csak mpeg4-et apro kulonbseg de megis nagy...
Most akkor apró különbség vagy nagy? Egyébként ezt is magyarázd meg, hogy az AVCHD(!) mennyiben jobb az MP4-nél. Ugyanis csak annyi különbség van közöttük, hogy az AVCHD-ben AC3 kódolású a hang, az MP4-ben AAC.Es kerek mindenkit alaposan gondolja at mit fuz hozza a forumhoz ez nem vitaforum, azt nezze az xxxx csatornan
Mi vaaan?? -
air
nagyúr
Elolvastam ezt a cikket, de nekem nem igazán jött le, hogy mitől olyan profi ez a kamera. 1 szenzor, 10x zoom, a slashcam-en csak 5%-kal kapott több pontot, mint a H204-es Samsung. Viszont majd 2x annyiba kerül, amit szerintem nem ér meg. Mondjuk azt sem értem, hogy 32 giga memória mellé minek kell még 2 SD foglalat, ha az akksi a belső memória felét kitevő anyag rögzítésére sem elegendő.
Az ár/érték aránya sokkal rosszabb, mint a Samsungé. Sajna a samplét nem tudtam megnézni, mert nekem 11k-val tölt a megáról, és több mint 10 órát ír a FF. -
gulyasa
őstag
Akkor te "HŐS" vagy...
A "lelkes újonc" megszólításodra és az írásod hangnemére csak azt tudnám ajánlani neked - mint több éve regisztrált, "fanatikus tagnak" -, hogy elolvashatnád a fórumszabályzatot.
Különösen a moderációs részben a tiltott dolgokat.
Oké?("amit tiltunk fórumunkban::
...
- minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat.") -
andorra
őstag
Aki viszont tenyleg kompromisszumok nelkul akar videozni az gyujtson profi kamerara...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ott is kellenek kompromisszumok. Pl.: jó megvilágítást pl. csak megfelelő stábbal és a hozzá tartozó eszközkkel lehet kivitelezni.Kérdés, hogy a két kamerával, amelyekről szó volt (és nem tudunk jobb érvet felhozni a köztük lévő különbségre mint hogy kicsit más kategória, ami az árából is látszik) készült felvétel között, van-e látványos különbség? Gyanítom, hogy nincs. Vagy ha mégis, az indokolhatna esetleg egy ennyivel nagyobb befektetést. Mellesleg rövid ideig volt nálam Pannasonic HD60, én zavaró ventillátor zajt nem észleltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest