Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
A kander-hu-t megnéztem. Ugyanaz, mint bármelyik oldalnál: RENDELÉSRE.
Ettől függetlenül, kosárba rakhatod és ki is fizetheted. Ettől még nem lenne kamerám
A 220volt-nál is rendelésre az elérhetőség. Az, hogy megrendeled, nem jelenti azt, hogy 1-2 héten belül megkapod. Jellemző magatartás az, hogy húzzák az időt. Nem azt állítom, hogy hazudnak, de "altatnak", aztán amikor feladod, akkor elállsz a vásárlástól, és kezdődik a következő cégnél ugyanez a ehrcehurca.Vagy megveszed szürkén esetleg, vagy ebay-ről... aztán imádkozol...
A Panasonic által publikált/elfogadott kereskedők korrekten megmondták, hogy mi a helyzet....
Tripont:
Február 18.-án írt levelemre február 24.-én az alábbi válasz érkezett:
"Hosszas e-mailváltás után a gyártótól azt az információt kaptuk, hogy március elején tudnak ők is mondani egy pontos szállítási időt mivel most jelenleg készlethiánnyal küzdenek ebből a termékből. Ha szeretne ebből a kamerából azt tudom javasolni hogy rendelje meg a weboldalunkon keresztül. Ezzel generálódik nálunk egy foglalás a termékre, így tud a leghamarabb megérkezni hozzánk."A Digitcamnél is hasonló volt a válasz...
Végül a Panashop-nál volt egy darab, azt vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest