Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penomope
csendes tag
Ahogy olvasgatom, az E-PM2 ajánljátok most mindenkinek, ha 120000 tájékán keres gépet. Szinte mindenhol 130000 körül találtam. Jól látom, hogy most a MediaMarktban 89.000 forint? Vagy valamit nem veszek észre?
[link][ Szerkesztve ]
-
penomope
csendes tag
válasz Tin_Shield #20379 üzenetére
Köszi,ebből a válaszból mindent megértettem. Erről a Fujifilm X-A1-ről még nem hallottam. Megnéztem, elég jókat írnak róla. Még egy utolsó kérdés:
1.A pm2 és a pl5 belülről ugyan az, csak kívülről van plusz az utóbbi javára (tárcsa,kihajtható lcd, stb)
2.Ha a Fujifilm X-A1-et is idevesszük, melyiket ajánlanád a legszívesebben? -
penomope
csendes tag
Akkor úgy nézem, hogy a 120,000 ezerből az e-pl5 és az e-pm2-t ajánljátok a legjobban. Automata módban ez a kettő készíti a legjobb képeket? Ha nem érdekelnek az extrák, akkor minőségileg ugyan olyan képeket készítenek automatában? Lesznek olyan jó képeim, mint a Nikon d5100-al?
-
penomope
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #20363 üzenetére
Hol hirdetnek 128-ért?
-
penomope
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene. Nikon D5100 tulaj vagyok. A mai nap eladtam. Nem másért, minthogy nem szerettem cipelni a nagysága miatt. Nagyon szerettem, szuper képeket csináltam vele. Most szeretnék venni egy olyan gépet, ami kisebb, viszont hasonló jó képet csinál. Hozzáteszem, hogy szinte csak automata üzemmódban fényképeztem. Nem vagyok oda az obi cserélgetésekért sem. Ha fényerős azt viszont nagyon csípem Szeretem ha viszem mindenhova, előkapom, és lövök. 120000 forintot szánok rá. Ha van több alternatíva, mindent megnézek. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
penomope
csendes tag
Üdv. Nincs köztetek szombathelyi, akinek k-500 gépe van?
-
penomope
csendes tag
Miért csináljátok már ezt velem!!!!! 1 hónapja vacilálok, hogy Pentax-k500, vagy Nikon D5100. Most végre egy hete nem hallok mást, csak hogy a Pentax milyen jó, kicsit jobb is mint a nikon, árában a legjobb választás stb. Itthon megbeszéltük, hogy szombaton elmegyünk megvesszük, erre itt van, ma meg csak a szidás megy. Illetve az obikat szidjátok. Az nélkül meg nem lehet venni. ÁÁÁÁÁÁÁ
-
penomope
csendes tag
A múltkor valaki itt írta, hogy a 220 volt-ban nem engedték megtapizni a gépet amit szeretett volna megvenni. Ez mindenhol igaz? Vajon a győri ExtremDigital-ban is ilyen szigor van, nem tudja valaki? Valahol szeretnék megfogni, mielőtt rendelnék egyet.
-
penomope
csendes tag
Üdv. Videóban melyik a jobb: Nikon D5100 vagy Pentax k-500
Gondolom képminőségben egyforma? -
penomope
csendes tag
Nekem már csak 2 versenyző maradt. Nikon d5100 18-105 vs Pentax K-500 18-55+50-200
Nem tudok dönteni. Árban szinte egyforma.
Pentax előny: dupla obi, és a nem elhanyagolható iszonyú magas iso
Nikon előnye: Objektívek.
Ha a K-500-at lehetne venni obi nélkül, nem lenne kérdés azt venném, mert akkor vennék egy fényerős valamit. De így 1 hete rágom magam. -
penomope
csendes tag
Üdv. Szeretnék vásárolni egy Nikon D5100 fényképezőt. Most a legolcsóbb a PCLand-nél 161.000 ft. Érdeklődnék, hogy nem szokott gond lenni ezekkel a szállításokkal? Most úgy gondolom, hogy nem törik meg, nem sérül meg? Gondolom dobálják. A szállítót nem érdekli, hogy egy drága-érzékeny műszer lapul bent. Vagy ezeket inkább személyesen szokták venni?
-
penomope
csendes tag
válasz kovaripeti #11931 üzenetére
Húú ez tényleg jó ár. Obi nélkül árulják ennyiért.Egy ismerősömnek ilyen van, nagyon dicséri. Ha nem profi fotós vagy, arra nagyon is megfelel. Ennyiért érdemes megvenni, egy tágabb obi hozzá, és minden ok. Na mindegy, és sem offolom tovább a topikot.
Jaj még annyit, nekem is az 55-300-as VRII-es obim van, a legvégén is kézből lövök, nem remeg be. Bocs, ha egy kicsit megdicsértem -
penomope
csendes tag
válasz kovaripeti #11818 üzenetére
Húúú ez tényleg jó ár!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest