- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Zoluska #13210 üzenetére
Helló!
Többen felhozzák a váltás egyik okának azt, hogy egyre inkább próbálgatják a beállításokat és haladnak a manual mód felé.
Abszolút szvsz amit írok, de nem arról szól a milc/tükdrös, hogy itt szégyen vagy nem illő az auto, vagy programmód használat.
Kapsz jobb képminőséget, variálhatóságot.Az EPL3-at volt alkalmam kicsit használgatni. Szerintem egész jó képeket lehet vele lőni. Ez az ár is jó.
Ha a kis váz minden előnyével és hátrányával bejön, szerintem vágj bele.
Én a D5000-el hasonlítgattam és tényleg egész közel vannak egymáshoz a képek minősége (részletek, élesség). A jpg-n látszik a zajszűrés, de ez sem negatívum mert monitor méretben átlag földi halandó (pl én) nem látja a különbséget ha csak úgy ránéz a fotókra. Viszont ott a raw is, mint lehetőség, ha van időd/kedved kicsit többet kihozni egy képből...
Az egész gép kis helyen elfér és csak lestem milyen könnyű a két obi. Kis játékoknak tűnnek, de ettől még rendesen teszik a dolgukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: 65 wattot is leadhat az EcoFlow Qi2-es töltője
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest