Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
sanyixXx #3210 üzenetére
ott viszont kicsit tág értelmezést hagy az angol kifejezés is, h abban nem szerepel a "tükör" szó - a magyar kifejezés nyilván a német spiegelreflex "tükörfordítása"
ez ott kapott szerepet, amikor az Olympusnak régesrégen volt két olyan kompakt modellje (E10, E20) ami nem tükörrel hanem prizmával adott optikai keresőképet, így az angol DSLR kifejezés valóban alkalmazható volt rájuk - holott nem voltak tükörreflexesek, ami több hátránnyal is járt
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
sanyixXx #3210 üzenetére
Köszönöm
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy felcserélek betűket, és azt is tudom, hogy az SLR-ből lett DSLR. Bár fotózom régóta (kb. feleannyi ideje, mint Ottkar), én csak amolyan hobby-fotós vagyok, nem léptem túl a kitobjektíven, a tudásom, és a tapasztalatom is szegényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest