Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
silmatauki #26916 üzenetére
Ebben lehet valami, örülök, ha bizonyítja valaki az ellenkezőjét, szeretek hiszem-ből tudom-ba átbillenni.
[link] Ezen DPReview összehasonlítóban a Fuji zaja például lényegesen "szűrtebb" mint a két Nikon 16MP-s szenzor zaja (tökmindegy, milyen szenzorméret), az Oly meg kifingik 6400-en, na bumm, de ez most (ha már Fujizunk) nem releváns itt és most.Viszont a DPReview is ACR-t használ. Amire azt mondták, hogy sokat fejlődött. Namost akkor nézzünk meg egy 6400-es összehasonlítást DxO-val előhívva, vagy a Fuji saját konverterével ? (Versus mondjuk a Nikon saját Capture NX2 konverterével, vagy akár egy ACR-es Nikonnal).
Na, ilyet nem leltem még a neten. Amúgy az X-Trans impresszív, de engem az AF miatt lebeszéltek róla. Végül nem is bántam meg az Oly-t, pedig fogtam azóta X-T1-et, de közelébe sem ér egy E-M1-nek szerintem. (De ez már hitvita, hagyjuk, nekem amúgy a legkisebb E-M10 van, E-M1-et csak próbáltam 1 hétig az Oly-tól).
Meg hát az Oly pici. Pici pici pici. Nem győzöm mondani, fullframe után egy .. tücsökpöcs. Csak így hívom. És milyen képeket potyogtat, mmmmm
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest