- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, véleményt. A helyzet az, hogy egyenlőre elég lenne a D5000. A közeljövőben egy fix obival (35 mm f/1,8), és vakuval szeretném bővíteni a felszerelésem. Viszont erősen gondolkodtam a nagyobb obin, tehát a 18-105 Vr obival venni a D5000-et. Ekkor néztem, hogy 40e. forinttal több a D90...... amin agyaltam:
-Objektív meghajtás a vázban: Nem biztos, hogy használni fogom, de a lehetőség...
- Nagyobb, világosabb kereső:
- Dedikált ISO gomb, két tárcsa:
- Bikább akku:
- Státusz LCD: Megszoktam. (Nikon D50, Pentax K200D)
- Mégiscsak középkategóriás váz.Videó, kihajtható LCd, élőkép nem érdekel. Ezt a 18-105 obit a hibái ellenére 50eft-ért (kb kitben ennyiért kapom) nagyon jónak tartom.
Jó lenne tudni, esik-e még nagyobbat a D90 ára, végülis várni tudok, bár mostanában meg akartam venni a gépem. Már csak az a kérdés, a D betű után két, vagy négy számjegy álljon.Szerk: Na, mire bepötyögtem a laptopra kötött felcsavarható gumibillentyűzeten a mondandómat, TeeJay fórumtárs is leírta majdnem ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest